SSL-varmenteet Ohje

Mikä on Wildcard SSL -varmenne?

Wildcard SSL varmenne suojaa verkkosivuston URL-osoitteen ja rajattoman määrän tämän aliverkkotunnuksia. Esimerkiksi yksittäinen Wildcard-varmenne voi suojata osoitteet www.kivaesimerkki.com, blog.kivaesimerkki.com ja store.kivaesimerkki.com.

Kun lähetät pyynnön, Wildcard-varmenne suojaa yleisen nimen ja kaikki aliverkkotunnukset määrittämälläsi tasolla. Lisää yksinkertaisesti tähti (*) aliverkkotunnuksen alueelle yleisen nimen vasemmalla puolella.

Esimerkkejä

Jos pyydät varmennetta osoitteelle *.kivaesimerkki.com, voit suojata:

• kivaesimerkki.com
  • www.kivaesimerkki.com
  • photos.kivaesimerkki.com
  • blog.kivaesimerkki.com

Jos pyydät varmennetta osoitteelle *.www.kivaesimerkki.com, voit suojata:

• www.kivaesimerkki.com
  • mail.www.kivaesimerkki.com
  • photos.www.kivaesimerkki.com
  • blog.www.kivaesimerkki.com

Wildcard-varmenne suojaa verkkosivustot vastaavalla tavalla kuin tavalliset SSL-varmenteet ja pyynnöt käsitellään samoilla vahvistusmenetelmillä. Eräät Web-palvelimet saattavat kuitenkin vaatia yksilöllisen IP-osoitteen jokaiselle Wildcard-varmenteen aliverkkotunnukselle.