Mikä on WooCommerce for WordPress?

WooCommerce on avoimen lähdekoodin sähköisen kaupankäynnin laajennus, joka laajentaa WordPress-sovelluksen tehokkaaksi ja hyvin muokattavaksi verkkomyymäläksi. Tämän sähköisen kaupankäynnin laajennuksen avulla voit luoda mielenkiintoisen ja onnistuneen verkkoläsnäolon, jota rajoittaa vain mielikuvitus.

Huomautus: Managed WordPress Ecommerce -sopimuksemme ja Managed WooCommerce Stores -ohjelmamme asentavat ja käyttävät WooCommerce -palvelua oletusarvoisesti.

WooCommerce -laajennus lisää erilaisia muokattavia sähköisen kaupankäynnin vaihtoehtoja WordPress -sivustollesi ja järjestää nämä vaihtoehdot erillisiksi välilehdiksi ja asetuksiksi, mikä tekee verkkokaupan hallinnasta intuitiivisempaa. Tämä laajennus myydä tuotteita, jotka ovat fyysisiä, digitaalisia tai molempia.

Joitakin WooCommerce -palvelun avainominaisuuksia verkkomyymälän saamiseksi toimintavalmiiksi:

• Sisäänrakennettu luottokorttien maksunkäsittely johtaville tarjoajille, kuten Stripe ja PayPal, pankkisiirrot ja käteinen toimitus (COD).
  • Automaattinen verolaskenta suurten maiden ja osavaltioiden veroprosenteille.
  • Toimitusvaihtoehdot, joiden avulla voit käyttää maantieteellistä sijaintia asiakkaasi osoitteen automaattiseen tunnistamiseen ja vero- ja lähetyskustannusten automaattiseen laskemiseen.

Sillä ei ole merkitystä, oletko vasta aloittamassa tai oletko kokenut WordPress -käyttäjä, WooCommerce on ihanteellinen valinta mihin tahansa myymälään.

Palvelinvaatimukset

Jotta voit käyttää WooCommerce -sovellusta WordPress -sivustollasi, sivustosi tulee täyttää seuraavat palvelinvaatimukset:

• PHP -versio : Wordpress ja WooCommerce tukevat PHP -versiota 7.4 ja uudempia.
  • MySQL : WordPress ja WooCommerce tukevat MySQL 5.6- ja MariaDB 10.1 -versioita ja uudempia.
  • WordPress -muistin raja : 256 Mt tai enemmän. Riittämätön muisti voi aiheuttaa ongelmia laajennuksessa.
  • HTTPS : Maksuyhdyskäytävät edellyttävät SSL -varmennetta yhteyden muodostamiseksi.

Seuraavat vaiheet

1. Asenna ja määritä WooCommerce
  2. Lisää yksinkertainen tuote WooCommerce -palveluun
  3. Lisää kuva tuotteelle WooCommerce -palvelussa
  4. Lisää WooCommerce -lähetysvyöhyke
  5. Päivitä oletusvaluutta WooCommerce -palvelussa
  6. Lisää tai päivitä WooCommerce -maksutavat