Mikä OneDrive for Business on?

OneDrive for Business mahdollistaa tiedostojen ja muiden tärkeiden asiakirjojen tallentamisen pilvipalveluun. OneDriven avulla tiedostosi pidetään ajan tasalla, ja niihin pääsee käsiksi mistä tahansa laitteesta ja keneltä tahansa (jolla on asianmukaiset suojaustiedot).

Opi jakamaan ja käyttää tiedostojasi OneDrive for Business -palvelun avulla . OneDrive ja pilvi antavat sinun tehdä yhteistyötä ja tehdä yhteistyötä reaaliajassa, mikä lisää kaikkien tuottavuutta.

Sitten tarkistaa tämän blogikirjoituksen kuvaavat kuinka onedrive voi optimoida liiketoiminnan.

Asiakastapaustutkimus OneDrive for Business -palvelusta

Katso, kuinka Lotus F1 -tiimi puhuu siitä, kuinka OneDrive for Businessin kautta jaettu ja suojattu tiedostojen käyttö auttaa heitä pitämään terän ohutreunana kilpailijoiden voittamiseksi.