No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä OneDrive for Business on?

Kun ajattelet tiedostojen ja muiden tärkeiden asiakirjojen tallentamista pilvipalveluun, sinun kannattaa harkita OneDrive for Businessin käyttöä. OneDriven avulla tiedostosi pysyvät ajan tasalla, ja niitä voivat käyttää missä tahansa, mistä tahansa laitteesta ja kuka tahansa (tietenkin tietenkin myös asianmukaiset suojaustiedot).

Opi jakamaan ja käyttää tiedostojasi OneDrive for Business -palvelun avulla . OneDrive ja pilvi antavat sinun tehdä yhteistyötä ja tehdä yhteistyötä reaaliajassa, mikä lisää kaikkien tuottavuutta.

Ja katso tämä blogikirjoitus, jossa kuvataan, kuinka OneDrive voi optimoida yrityksesi .

Asiakastapaustutkimukset OneDrive for Business -palvelusta

Katso, kuinka Lotus F1 -tiimi puhuu siitä, kuinka OneDrive for Businessin kautta jaettu ja suojattu tiedostojen käyttö auttaa heitä pitämään terän ohutreunana kilpailijoiden voittamiseksi.

Vishal FinCap on intialainen finanssipalveluyritys. Lue lisää siitä, kuinka OneDrive for Business ja Microsoft 365 auttoivat heitä parantamaan tuottavuuttaan ja yhteistyötään saadakseen ennätyksellisen kasvun omassa pienyrityksessään.