Mikä Outlook Migration Assistant on?

Outlook Migration Assistant on kevyt asiakasohjelma, joka tekee sähköpostin siirtämisestä vaivatonta. Se vaaditaan POP-sähköpostipalvelujen siirtoa varten. Työkalu määrittää Outlookin automaattisesti, luo uuden Office 365 -sähköpostiprofiilin ja siirtää paikalliset tiedot, kuten:

1. POP-sähköpostidata
  2. Yhteystiedot/kalenterit/tehtävät
  3. Allekirjoitukset
  4. Automaattisen täytön välimuisti

Vaikka kaikki siirrot eivät vaadi Outlook Migration Assistant -työkalun käyttöä, se auttaa tekemään siirrosta yksinkertaisemman ja miellyttävämmän kokemuksen. Jos työkalun käyttö ei ole mahdollista, pystymme tästä huolimatta siirtämään tiedot, jotka sinulla on postipalvelimessa. (Tutustu siirtoa koskeviin vaihtoehtoihin.)

Kuka voi käyttää Outlook Migration Assistant -työkalua?

Sähköpostitilin omistaja tai paikallinen järjestelmänvalvoja voi määrittää siirtotyökalun. Outlook Migration Assistant tukee seuraavia kokoonpanoja:

• Windows 7, 8 ja 10
  • Windows-käyttöjärjestelmän Outlook-versiot 2010, 2013, 2016 ja 2019.
  • Office 365 -lisenssityyppi, joka tukee asiakastason Exchange-käyttöoikeutta.
  • .Net Framework 4.6

Outlook Migration Assistant -työkalu ei ole käytettävissä Linux-käyttöjärjestelmälle, Outlook for Mac -käyttäjille tai Outlook 2003- ja Outlook 2007 -käyttäjille. Näissä tapauksissa voimme siirtää sähköpostisi, mutta emme voimme siirtää paikallisia tietojasi (yhteystiedot/kalenterit/tehtävät, allekirjoitukset ja automaattisen täytön välimuisti). Määritä, minkätyyppinen siirto sopii omalle sähköpostitilillesi.