No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä Outlook Migration Assistant on?

Outlook Migration Assistant on kevyt asiakassovellus, joka tarjoaa sujuvamman siirtokokemuksen. Se määrittää Outlookin automaattisesti, luo uuden Outlook -sähköpostiprofiilin ja siirtää paikallisia tietoja, kuten:

1. POP-sähköpostidata
  2. Yhteystiedot/kalenterit/tehtävät
  3. Allekirjoitukset
  4. Automaattisen täytön välimuisti

Lataa Outlook Migration Assistant .

Outlook Migration Assistantia suositellaan, koska se parantaa siirtokokemustasi, ja sitä tarvitaan POP -sähköpostipalvelujen siirtämiseen. Jos sen käyttö ei ole mahdollista, voimme silti siirtää postipalvelimesi tiedot. ( Lue lisää siirtovaihtoehdoista. )

Kuka voi käyttää Outlook Migration Assistant -työkalua?

Sähköpostitilin omistaja tai paikallinen järjestelmänvalvoja voi määrittää siirtotyökalun. Outlook Migration Assistant tukee seuraavia kokoonpanoja:

• Windows 7, 8 ja 10
  • Windows-käyttöjärjestelmän Outlook-versiot 2010, 2013, 2016 ja 2019.
  • Microsoft 365-lisenssityypit, jotka tukevat asiakastason Exchange-käyttöä.
  • .Net Framework 4.6

Outlook Migration Assistant ei ole saatavana Linuxille, Outlook for Mac -käyttäjille tai kaikille Outlook 2003- tai 2007 -käyttöjärjestelmille. Näissä tapauksissa voimme siirtää sähköpostisi, mutta emme voi siirtää paikallisia tietojasi (yhteystiedot/kalenterit/tehtävät, allekirjoitukset ja automaattisen täydennyksen välimuisti). Selvitä, minkä tyyppinen siirto sopii sähköpostitiliisi .