Mikä Outlook Migration Assistant on?

Outlook Migration Assistant on kevyt asiakassovellus, joka tarjoaa sujuvamman siirtokokemuksen. Se määrittää Outlookin automaattisesti, luo uuden Outlook -sähköpostiprofiilin ja siirtää paikallisia tietoja, kuten:

• POP-sähköpostidata
  • Yhteystiedot/kalenterit/tehtävät
  • Allekirjoitukset
  • Automaattisen täytön välimuisti

Lataa Outlook Migration Assistant .

Outlook Migration Assistantia suositellaan, koska se parantaa siirtokokemustasi, ja sitä tarvitaan POP -sähköpostipalvelujen siirtämiseen. Jos sen käyttö ei ole mahdollista, voimme silti siirtää postipalvelimesi tiedot. Lue lisää siirtovaihtoehdoista.

Kuka voi käyttää Outlook Migration Assistant -työkalua?

Sähköpostitilin omistaja tai paikallinen järjestelmänvalvoja voi määrittää siirtotyökalun. Outlook Migration Assistant tukee seuraavia kokoonpanoja:

• Windows 7, 8 ja 10
  • Windows-käyttöjärjestelmän Outlook-versiot 2010, 2013, 2016 ja 2019.
  • Microsoft 365-lisenssityypit, jotka tukevat asiakastason Exchange-käyttöä.
  • .Net Framework 4.6

Outlook Migration Assistant ei ole saatavana Linuxille, Outlook for Mac -käyttäjille tai kaikille Outlook 2003- tai 2007 -käyttöjärjestelmille. Näissä tapauksissa voimme siirtää sähköpostisi, mutta emme voi siirtää paikallisia tietojasi (yhteystiedot/kalenterit/tehtävät, allekirjoitukset ja automaattisen täydennyksen välimuisti). Selvitä, minkä tyyppinen siirto sopii sähköpostitiliisi .