Mikä sivuston varmuuskopiointipalvelu on?

Sivuston varmuuskopiointipalvelu mahdollistaa verkkosivustojen varmuuskopioinnin FTP:n tai SFTP:n välityksellä. Jos käytät palvelun GoDaddy verkkohotellia, varmuuskopiointi määritetään automaattisesti. Muussa tapauksessa verkkosivustosi tiedostot ja tietokannat varmuuskopioidaan päivittäin, viikoittain tai kuukausittain valitsemasi tiheyden mukaan toiminnon määrityksen jälkeen.

Säästämme kaistaa lataamalla vain uudet ja muokatut tiedostot ensimmäisen varmuuskopioinnin jälkeisillä kerroilla. Jokainen varmuuskopio on täydellinen kopio sivustostasi kulloiseltakin päivältä. Varmuuskopioita säilytetään 30 päivän ajan. Näin voit palauttaa sivustosi minkä tahansa 30 aiemman päivän mukaiseen tilaan.

Kaikki varmuuskopiot näkyvät tilisi koontinäytöllä. Palauttaminen on helppoa: napsauta haluamaasi varmuuskopion päivämäärää, jolloin kyseinen varmuuskopio ladataan tietokoneellesi.