Mikä sivustoni IP-osoite on?

Sinun on ehkä paikannettava sivustosi IP-osoite, jotta voit asettaa verkkotunnuksesi osoittamaan siihen, tai saatat tarvita sitä sivustosi sisällön siirtämiseen FTP-yhteyden (File Transfer Protocol) välityksellä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.

Your hosting account's Website(s) IP Address displays in the Stats and Usage section on the left.