Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Etsi verkkosivustoni IP -osoite Windows -verkkohotellista

Näin löydät IP -osoitteen Windows -verkkohotellisivustollesi. Saatat tarvita IP -osoitteen verkkotunnuksesi osoittamiseen tai sisällön lataamiseen File Transfer Protocol (FTP) -toiminnolla.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon -tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja sitten Hallitse sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat tarkastella.
  3. Tilin koontinäytössä IP -osoite on juuri verkkotunnuksen alapuolella.
    IP -osoite Windows -verkkohotellissa