Mikä yritysverkkohotelli on?

Yritysverkkohotelli on cPanelin verkkohotellityyppi, joka on tehokkaampi kuinjaettu verkkohotelli. Yritysverkkohotelli antaa käyttöösi oman palvelimen tehokkuuden ja resurssit ilman että tarvitset palvelimen hallinnan kokemusta. Se on sama cPanel-kokemus, johon olet tottunut käyttäessäsi jaettua verkkohotellia, mutta siinä on yksityisen virtuaalipalvelimen (VPS) edut.

Jaettu vs. Yritys vs. VPS

Saatavana on erityyppisiä verkkohotelleja liiketoimintatarpeisiisi. Jaettu verkkohotelli on edullinen tapa saada sivustosi nettiin. Yksityinen virtuaalipalvelin (VPS) maksaa enemmän kuin jaettu verkkohotelli, ja se edellyttää hieman kokemusta palvelimen hallinnasta. Yritysverkkohotelli on näiden kahden välissä: se tarjoaa VPS:n tehokkuuden jaetun verkkohotellin helppokäyttöisyydellä.

Seuraavasta taulukosta voit katsoa, mitä eroja on kunkin cPanel-verkkohotellityypin välillä.

Jaettu verkkohotelli Yritysverkkohotelli VPS-ylläpito
Sopii käytettäväksi Perusverkkosivustot, vähän resursseja käyttävät sovellukset Verkkokauppa, suuren liikenteen tai suurien datamäärien sivustot ja sovellukset Paljon resursseja käyttävät sovellukset, palvelimen täysi hallinta, kyky mukauttaa
Alusta LAMP-alustaa (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMP, ja kyky asentaa ja käyttää muita (esim. NGINX, Node.js, Ruby on Rails)
Tarvittava tekninen tietämys Perus Perus Vaativa – WHM:n ja Linux-komentorivien tuntemus tarvitaan
Sivuston vierailijamäärä Pieni–keskitaso Korkea Korkea
Ohjauspaneeli cPanel cPanel cPanel ja WHM
Tukipalvelu Normaali 24/7-tuki Normaali 24/7-tuki Itse hallittava (Self-Managed), hallittu (Managed) tai täysin hallittu (Fully-Managed)
Root-käyttöoikeus Ei Ei Kyllä
Oma IP-osoite Ei 1 3 tai enemmän
Tilannevedosvarmuuskopiot Ei Ei Kyllä