No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä yritysverkkohotelli on?

Yritysverkkohotelli on Linux -verkkohotelli (cPanelin kanssa), mutta sillä on yksityisen palvelimen teho ja resurssit ilman palvelimen ylläpitäjän tarvetta. Muuten se on sama cPanel -kokemus kuin jaetussa verkkohotellissa.

Mitä eroa on Linuxin jaetulla verkkohotellilla, yritysverkkohotellilla ja VPS: llä?

• Jaettu verkkohotelli on edullinen tapa saada sivustosi verkkoon.
  • Yksityinen virtuaalipalvelin (VPS) on tehokkaampi, mutta se maksaa enemmän kuin jaettu verkkohotelli ja vaatii kokemusta palvelimen hallinnasta.
  • Yritysverkkohotelli on tasapaino näiden kahden välillä, ja se tarjoaa VPS: n tehon helposti jaetun verkkohotellin avulla.

Voit käyttää tätä kaaviota nähdäksesi tärkeimmät erot kunkin Linux -verkkohotellityypin välillä:

Jaettu verkkohotelli Yritysverkkohotelli VPS-ylläpito
Tarvittava tekninen tietämys Perus Perus Vaativa – WHM:n ja Linux-komentorivien tuntemus tarvitaan
Sopii käytettäväksi Perusverkkosivustot, vähän resursseja käyttävät sovellukset Verkkokauppa, suuren liikenteen tai suurien datamäärien sivustot ja sovellukset Paljon resursseja käyttävät sovellukset, palvelimen täysi hallinta, kyky mukauttaa
Sivuston vierailijamäärä Pieni–keskitaso Korkea Korkea
Alusta LAMP-alustaa (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMPPU LAMPPU (Voi asentaa ja käyttää muita kuten NGINX, Node.js, Ruby on Rails)
Ohjauspaneeli cPanel cPanel cPanel ja WHM
Tukipalvelu Normaali 24/7-tuki Normaali 24/7-tuki Itse hallittava (Self-Managed), hallittu (Managed) tai täysin hallittu (Fully-Managed)
Root-käyttöoikeus Ei Ei Kyllä
Oma IP-osoite Ei 1 3 tai enemmän
Tilannevedosvarmuuskopiot Ei Ei Kyllä