Miksei verkkosivusto näy oikein?

Jos verkkosivustosi ei näy sivuston sisällön palvelimeen lataamisen jälkeen, tarkista seuraavat asiat.

Tarkista lataushakemisto

Sisältö näkyy vain, jos tiedostot on ladattu palvelimelle oikeaan hakemistoon. Käyttämästäsi FTP-asiakassovelluksesta riippuen sinulta voidaan kysyä koti- tai aloitushakemistoa. Verkkohotellipalvelussamme ei tarvita näitä tietoja, joten kenttä tulee jättää tyhjäksi. Jos asiakassovellus vaatii arvoa, kirjoita Linux-tiliä käyttäessäsi pelkkä vinoviiva (/) ja Windows-tiliä käyttäessäsi vinoviiva ja verkkohotellinimi (/).

Huomautus: Jos julkaiset tai muokkaat sisältöä FrontPagella, se asettaa kansiot automaattisesti oikeaan sijaintiin.

Tarkista aloitussivun tiedostonimi

Kun verkkotunnus on syötetty verkkoselaimen osoitekenttään, aloitussivun pitäisi tulla näkyviin. Sivulla täytyy olla nimi, jota verkkohotellimme palvelimet tukevat. Oletustiedostojen tärkeysjärjestys voi vaihdella tilisi tyypistä riippuen. Lue lisätietoja tästä aiheesta seuraavista artikkeleista:

Päivitä verkkoselaimesi

Verkkoselaimet voivat tallentaa verkkosivuja välimuistiin. Tyhjennä välimuistiin tallennettu sivu ja lataa sivu uudelleen valitsemalla CTRL + F5 (Internet Explorer) tai CTRL + R (Firefox).

Varmista, että DNS on osoitettu oikein

Jos olet rekisteröinyt verkkotunnuksen kauttamme, DNS-tietueesi on päivitetty verkkohotellitilin rekisteröinnin yhteydessä. Jos olet rekisteröinyt verkkotunnuksen muualla, varmista, että käytät oikeita nimipalvelimia. Käytettävät nimipalvelimet riippuvat verkkohotellitilin rekisteröintiajankohdasta. Katso lisätietoja tililläsi käytettävistä nimipalvelimista artikkelista Verkkotunnusten nimipalvelinten määrittäminen.

Ratkaise kuviin liittyvät ongelmat

Jos kuvat eivät näy, varmista, että koodiin määritetty kuvapolku vastaa tallennushakemiston polkua. Lisäksi kirjainkoko huomioidaan Linux-tileillä. Jos kuvasi nimi on esimerkiksi MyImage.jpg ja poluksi on määritetty myimage.jpg, palvelin ei pysty paikantamaan kuvaa.

Korjaa sivuston rikkinäiset linkit

Jos olet kehittänyt verkkosivustoasi paikallisesti, koodin pitäisi mukautua sisällön palvelimeen lataamisesta aiheutuvaan ympäristön muutokseen. Verkkosivustojen URL-osoitteet, kuvapolut ja tietokantojen nimet voivat olla ympäristöriippuvaisia.

Suosittelemme käyttämään suhteellisia URL-osoitteita verkkosivustoihin viittaamisessa. Suhteelliset URL-osoitteet tunnistavat verkkosivuston suhteessa nykyiseen sivuun. Koska suhteelliset URL-osoitteet eivät viittaa verkkotunnukseen, niitä ei tarvitse muokata ympäristöä vaihdettaessa.