No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Miksi en voi käyttää Kalenteria?

Et ehkä voi käyttää Calendar -sovellusta, koska et ole lisännyt kalenteria verkkoselaimesi sallituille sivustoille.

Kalenterin lisääminen Internet Explorerin luotettaviin sivustoihin

1. Valitse Internet Explorerin Työkalut -valikosta Internet -asetukset .
  2. Napsauta Suojaus .
  3. Napsauta Luotetut sivustot .
  4. Tarkista suojaustasosi tämän vyöhykkeen suojaustaso -ruudussa. Sinun on ehkä tehtävä jokin seuraavista:
    • Jos sen tilaksi on määritetty Korkea, vaihda liukusäätimellä sen tasoksi Keskitaso tai alempi.
    • Jos sen asetuksena on Mukautettu, napsauta Oletustaso ja muuta sitten liukusäätimellä sen tasoksi Keskitaso tai alempi suojaustaso.
  5. Napsauta Sivustot -painiketta.
  6. Poista valinta Vaadi palvelimen vahvistus -valintaruudun valinta.
  7. Kirjoita Lisää tämä verkkosivusto vyöhykkeeseen -kenttään http://www.onlinegroupcalendar.com .
  8. Napsauta OK.
  9. Napsauta Internet -asetukset -ikkunassa OK .

Kalenterin lisääminen sallittuihin Firefox -sivustoihin

1. Valitse Firefoxissa Työkalut -valikosta Asetukset .
  2. Napsauta Sisältö .
  3. Napsauta Poikkeukset painiketta Estä pop-up ikkunoita kenttään.
  4. Kirjoita Verkkosivuston osoite -kenttään calendar.secureserver.net .
  5. Napsauta Salli -painiketta.