No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Miksi en voi kopioida tiedostoja verkkotallennustilaan? Windows ilmoittaa, että tiedoston kopioinnissa tapahtui virhe.

Tällainen virhe johtuu yleensä Online Storage -tallennustilan puutteesta. Tarkista käytettävissä oleva tallennustila kirjautumalla sisään Online Storage -palveluun .