No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Miksi olen rekisteröitynyt Real User Metrics -palveluun?

Tavoitteenamme GoDaddy -palvelussa on tarjota asiakkaillemme tehokkaita tuotteita. Yksi tapa toimia tähän on Real User Metrics (RUM) -käyttö. RUM -palvelun avulla voimme tunnistaa sisäiset pullonkaulat ja optimointimahdollisuudet lisäämällä pienen osan JavaScript -koodista asiakkaiden verkkosivustoille.

Javascript -koodinpätkä antaa meille mahdollisuuden mitata ja seurata verkkosivustosi suorituskykyä ja kerää tietoja, kuten yhteysaika ja sivun latausaika. Emme kerää mitään käyttäjätietoja RUM: n kanssa. Keräämiemme tietojen avulla voimme parantaa järjestelmämme, optimoida DNS -tarkkuuden, parantaa verkon reititystä ja palvelimen määrityksiä.

Olenko valinnut oletusasetukset oletusarvoisesti?

Yhdysvalloissa sijaitsevat ja jaettua cPanel- tai cPanel Business -verkkohotellia käyttävät asiakkaat ovat valinneet RUM-tietojen toimittamisen. RUM -tiedot kerätään pienellä JavaScript -koodinpätkällä, joka lisätään verkkosivustoosi. Suurimmalla osalla asiakkaista ei ole ongelmia, kun he käyttävät RUM-palvelua, mutta käytettävä javascript voi aiheuttaa esimerkiksi hidastunutta sivustoa tai toimintahäiriöitä tai toimintahäiriöitä.

Jos käytät Googlen AMP: tä (Accelerated Mobile Pages Project), sinulla on sivut, jotka päättyvät useampiin päähän tunnisteita tai jos sivustosi suorituskyky on hitaampi, voit halutessasi poistaa RUM: n käytöstä.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytössä sivun vasemmassa yläkulmassa GoDaddy Analytics .
  4. Valitse sivun alaosasta Ei, en halua osallistua ohjelmaan ja napsauta sitten Vahvista . Javascript -koodinpätkä poistetaan verkkosivustoltasi heti, kun poistat sen käytöstä.