Miksi olen rekisteröitynyt Real User Metrics -palveluun?

Tavoitteenamme GoDaddy -palvelussa on tarjota asiakkaillemme tehokkaita tuotteita. Yksi tapa toimia tähän on Real User Metrics (RUM) -käyttö. RUM -palvelun avulla voimme tunnistaa sisäiset pullonkaulat ja optimointimahdollisuudet lisäämällä pienen osan JavaScript -koodista asiakkaiden verkkosivustoille.

Javascript -koodinpätkä antaa meille mahdollisuuden mitata ja seurata verkkosivustosi suorituskykyä ja kerää tietoja, kuten yhteysaika ja sivun latausaika. Emme kerää mitään käyttäjätietoja RUM: n kanssa. Keräämiemme tietojen avulla voimme parantaa järjestelmämme, optimoida DNS -tarkkuuden, parantaa verkon reititystä ja palvelimen määrityksiä.

Olenko valinnut oletusasetukset oletusarvoisesti?

Yhdysvalloissa sijaitsevat ja jaettua cPanel- tai cPanel Business -verkkohotellia käyttävät asiakkaat ovat valinneet RUM-tietojen toimittamisen. RUM -tiedot kerätään pienellä JavaScript -koodinpätkällä, joka lisätään verkkosivustoosi. Suurimmalla osalla asiakkaista ei ole ongelmia, kun he käyttävät RUM-palvelua, mutta käytettävä javascript voi aiheuttaa esimerkiksi hidastunutta sivustoa tai toimintahäiriöitä tai toimintahäiriöitä.

Jos käytät Googlen AMP: tä (Accelerated Mobile Pages Project), sinulla on sivuja, jotka päättyvät useisiin päättyviin tunnisteisiin, tai jos sivustosi suorituskyky on hitaampi, voit halutessasi poistaa RUM: n käytöstä.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytössä sivun vasemmassa yläkulmassa GoDaddy Analytics .
  4. Valitse sivun alaosasta Ei, en halua osallistua ohjelmaan ja napsauta sitten Vahvista . Javascript -koodinpätkä poistetaan verkkosivustoltasi heti, kun poistat sen käytöstä.