Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Miksi sain virheviestin, kun yritin määrittää uuden tilin?

Jos yrität määrittää verkkohotellin, Website Builder-, Quick Shopping Cart®- tai valokuva -albumin verkkotunnukselle, jota jokin näistä tuotteista on jo käyttänyt, saat virheilmoituksen. Virheviestistä riippuen voit ratkaista ongelman muuttamalla sovelluksen käyttämää verkkotunnusta tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen.

Voit ratkaista nämä virheilmoitukset muuttamalla sovelluksen käyttämää verkkotunnusta:

• Verkkotunnuksesi [tilisi verkkotunnus] ei ole käytettävissä tälle verkkohotellitilille. Asennus ei voi jatkua, koska seuraava sovellus käyttää tätä verkkotunnusta: [verkkotunnusta käyttävä sovellus].
  • Verkkotunnustasi [tilisi verkkotunnusta] ei voi tällä hetkellä määrittää. Verkkotunnuksen alias on [sovelluksen ensisijainen verkkotunnus]. Poista tunnus webhotellitililtä ja yritä uudelleen.
  • Verkkotunnus on jo käytössä.

Löydät verkkotunnusta tällä hetkellä käyttävän tilin Maksut -välilehdeltä. Näkyviin tulee joko verkkotunnusta käyttävä sovellus tai sovelluksen ensisijainen verkkotunnus. Jos tarvitset apua verkkotunnuksesi muuttamiseen, katso:

Ota yhteyttä asiakastukeen ja pyydä apua näiden virheilmoitusten ratkaisemiseen:

• Verkkotunnus [verkkotunnus, jota yritit käyttää] ei ole käytettävissä tällä verkkohotellitilillä. Asennusta ei voida jatkaa, koska toinen asiakas käyttää tätä verkkotunnusta.
  • Verkkotunnusta käytetään. Valitse uusi verkkotunnus.
  • Verkkotunnus on jo käytössä.