VPS ja omat palvelimet Ohje

Milloin Sivuston varmuuskopiointi (Site Backup) luo sivustostani varmuuskopioita?

Verkkosivustosi varmuuskopioidaan joka päivä Sivuston varmuuskopiointia (Site Backup) käyttämällä. Voit nähdä ajan, milloin se tehdään, Sivuston varmuuskopioinnin dashboard-näytöstä.

• Napsauta Oma palvelin -ohjauspaneelissa Varmuuskopioinnit-välilehteä.
  • Napsauta Sivuston varmuuskopiointi -alueessa Hallitse.
  • Jos esiin tulee toinen viesti, Napsauta Hallitse uudelleen.

Voit nähdä varmuuskopioinnin alkamisajan Seuraava varmuuskopiointi -sarakkeessa. Sivustosi varmuuskopioidaan joka päivä samaan aikaan.

Manuaalisen varmuuskopioinnin tekeminen ei vaikuta seuraavaan ennalta määritettyyn varmuuskopioinnin ajankohtaan.