Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?

Verkkohotellituotteidemme paketit ja tyypit vaihtelevat. Tässä voit tarkistaa oman pakettisi, vertailla paketteja ja hintoja sekä päättää, haluatko tehdä päivityksen.

1. Avaa GoDaddy -tuotesivu.
  2. Verkkohotellitilisi tyyppi näytetään kohdassa Verkkohotelli. Jos käytössäsi on WordPress-verkkohotellitili, tilisi tyyppi näytetään kohdassa WordPress-hallinta.
    etsi oman tilin tyyppi

Huomautus: Asensitko WordPressin Linux- tai Windows-verkkohotellitilille? Kyseessä on edelleen Linux- tai Windows-verkkohotelli, joka on eri asia kuin WordPress-verkkohotelli.

Verkkohotellitilien tyypit ja tasot

Tilityypit ovat seuraavat:

• Linux-verkkohotelli ja cPanel: Linux-käyttöjärjestelmä palvelimella ja cPanel-käyttö tilin Koontinäytön kautta. Voit asentaa cPanelilla itse sovelluksia, kuten WordPressin.
  • WordPress-hallintasivustot: Asennamme puolestasi WordPressin, jota voit käyttää tilin Yleiskatsauksesta.
  • Yritysverkkohotelli: Linux-käyttöjärjestelmä ja cPanel-käyttö tilin Koontinäytön kautta. Sisältää enemmän omia resursseja kuin Linux-verkkohotelli. Voit asentaa cPanelilla itse sovelluksia, kuten WordPressin.
  • Windows-verkkohotelli ja Plesk: Windows-käyttöjärjestelmä ja Plesk-käyttö tilin Koontinäytön kautta. Voit asentaa Pleskillä itse sovelluksia, kuten WordPressin.
  • Linux-verkkohotelli tai Windows-verkkohotelli: Tunnetaan myös nimellä Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito. Ei ole enää saatavilla (mutta ohjeartikkelit ovat).

Tasot (Säästö, Luksus, Huippu jne.) määrittävät verkkohotellitilauksesi ominaisuudet. Mitä korkeampi taso, sitä paremmat ominaisuudet. Katso lisätietoja verkkohotellisi tasoista: