Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?

Verkkohotellituotteidemme paketit ja tyypit vaihtelevat. Selvitä, mitä tuotetta käytät ja täyttääkö se tarpeesi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Varmista, että My Products (Omat tuotteet) -välilehti on valittuna.
    Valitse My Products -välilehti
  3. Napsauta Verkkohotelli. Verkkohotellitilisi tyyppi näytetään verkkotunnuksen alapuolella seuraavassa muodossa: [Taso] [Tilityyppi]
    Tilityyppi

Katsotaanpa, mitä nämä tarkoittavat:

• Taso – Webhotellitilien eri tasomme tarjoavat eri ominaisuuksia:
    Tason nimi Kuvaus
    Säästö Yhden verkkosivuston isännöimiseen; tukee käytetyimpiä ohjelmointikieliä.
    Luksus, Premium,
    Huippu, Maximum
    Useiden verkkosivustojen isännöimiseen; tukee käytetyimpiä ohjelmointikieliä sekä joitakin erikoisia ohjelmointikieliä.
    Harrastaja Tämä taso koskee vain WordPress-hallintatilejä.
  • Tilityyppi – Tarjoamme seuraavia tilejä:
    Tilityyppi Kuvaus
    Verkkohotelli – Linux Nämä tilit käyttävät omaa hallintapaneeliamme, Hosting Control Panel:tä, ja niillä on ruudukkopohjainen arkkitehtuuri.
    Linux-webhotelli ja cPanel Näissä tileissä käytetään cPanelia ja ne ovat käytettävissä vain Linuxilla.
    Windows-webhotelli ja Plesk Näissä tileissä käytetään Pleskiä ja ne ovat käytettävissä vain Windowsilla.
    WordPress-hallinta Näihin tileihin on asennettu WordPress, eikä niiden kautta voi käyttää hallintapaneelia.