GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Minulla ei ole enää GoDaddy Studio PRO -tilausta

Mitä GoDaddy Studio PRO -tilaukselleni tapahtui?

Jos olet siirtänyt Overin GoDaddy Studio -palveluun, tilaustasi ei ehkä uusita automaattisesti sen päättyessä. Tämä johtuu siitä, että olemme tehneet joitakin muutoksia tilausten hallintaan, ja tietyt Over Web Product -sopimukset on lopetettu.

Voinko tilata GoDaddy Studio PRO: n uudelleen?

Kyllä! Jos olet alun perin tilannut Over -verkkosovelluksen, tilauksesi päättyy seuraavana uusimispäivänä. Kun yrität käyttää jotain GoDaddy Studion PRO -ominaisuuksista kyseisen päivämäärän jälkeen, sinulta kysytään, haluatko tilata GoDaddy Websites +Marketing Basic -sopimuksen, joka sisältää GoDaddy Studio PRO -palvelun. Noudata kehotteita tai katso GoDaddy Studio PRO -tilausohjeet .
Sinua pyydetään tilaamaan Verkkosivut + Markkinointi -peruspaketti, jonka mukana tulee GoDaddy Studio

Voit myös valita Premium-, Commerce- tai Commerce Plus -paketin, jotka kaikki kuuluvat GoDaddy Studio PRO -palveluun.

Jos et halua tilata Verkkosivut + Markkinointi -peruspakettia, voit jatkaa GoDaddy Studion ilmaisen version käyttämistä, joka tarjoaa saman tehokkaan sisällönluontityökalun mutta rajoitetun joukon sisältöä ja ominaisuuksia.

Entä projektini?

Tämä ei vaikuta malleihin, jotka olet jo luonut GoDaddy Studio PRO -ohjelmalla. Saat edelleen saman upean kokemuksen verkko-, iOS- ja Android -sovelluksistamme, mutta et voi käyttää PRO -ominaisuuksia ja työkaluja näiden mallien muokkaamiseen tai uusien luomiseen.

Lisätietoja