Missä on verkkosivustoni päähakemisto?

Verkkosivustosi päähakemisto tarkoittaa sisältöä, joka ladataan silloin, kun sivustollasi kävijä avaa verkkotunnuksesi verkkoselaimellaan. Näkyvin seuraus tästä on, että "indeksointitiedosto" on sijoitettava verkkosivuston päähakemistoon, jotta sivusto voidaan ylipäätään näyttää (lisätietoja).

Verkkosivustoon liitettyjen sovelluksien on ehkä myös tiedettävä, mikä sivuston päähakemisto on.

Verkkosivustosi päähakemisto riippuu siitä, onko verkkotunnus ensisijainen verkkotunnuksesi vai jonkin muun tyyppinen (lisätietoja)

Ensisijaisen verkkotunnuksesi päähakemisto on /public_html.

Toissijaisien verkkotunnuksien ja aliverkkotunnuksien päähakemistot on määritetty silloin, kun ne on otettu käyttöön. Niiden luettelo löytyy cPanelista.

Toissijaisien verkkotunnuksien (lisäverkkotunnuksien) ja aliverkkotunnuksien päähakemiston etsiminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Valitse Verkkohotelli.
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse Domains (Verkkotunnukset) -osiosta joko Subdomains (Aliverkkotunnukset) tai Addon Domains (Lisäverkkotunnukset) verkkotunnuksiesi tyypin mukaisesti.

Päähakemisto näkyy Document Root (Asiakirjan päähakemisto) -kentässä.