Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Mitä Checkout-laajennusten lisäominaisuuksia on?

WooCommerce Checkout -lisäosien avulla voit lisätä kassasivulle kenttiä, joita voidaan käyttää tietojen keräämiseen asiakkailta, palvelujen ja tuotteiden myyntiä sekä paljon muuta. Saat vastauksia kysymyksiisi, jotka koskevat Checkout-laajennusten eri ominaisuuksia.

Vaaditaan: Checkout-laajennukset on premium-laajennusinen WooCommerce-laajennus, joka sisältyy WordPress Ecommerce Hosting -palveluun tai erillisenä ostona.

Valitse kysymys, niin näet vastauksen siihen:

Onko ”Text”-tai “Text Area” -laajennustyypeille merkkirajoituksia?

Ei, näillä tyypeillä ei ole merkkirajoja. Jos tarvitset rajan, suosittelemme sellaisen ehdottamista Kassan etiketti- tai Kuvaus -kenttiin. Voit myös laajentaa laajennusta mukautetulla koodilla merkkirajoituksen asettamiseksi kehittäjäasiakirjoissamme kuvatulla tavalla.

( Takaisin alkuun. )

Voivatko asiakkaat ladata useita tiedostoja File-laajennukseen?

Kukin File-laajennus sallii vain yhden latauksen. Voit kuitenkin tarvittaessa sisällyttää useita tämäntyyppisiä kenttiä. Voit myös kehottaa asiakkaita lataamaan ZIP -tiedostoja sisältämään useita tiedostoja yhteen kenttään.

( Takaisin alkuun. )

Voinko näyttää lisäosia vain silloin, kun tiettyjä tuotteita on ostettu?

Voit käyttää näyttösääntöjä lisäosien näyttämiseen vain silloin, kun tietty tuote tai tuoteluokka on ostoskorissa, mutta lisäosa koskee silti koko ostoskoria, ei kyseistä tuotetta. Jos tarvitset lisäosia, jotka koskevat vain tiettyjä tuotteita, harkitse Tuotteen lisäosat -laajennusta .

( Takaisin alkuun. )

Voinko käyttää Checkout-laajennuksia One Page Checkout -palvelun kanssa?

Kyllä! One Page Checkout -palvelua tuetaan Checkout-laajennuksissa versiosta 1.3.0+ alkaen.

( Takaisin alkuun. )

Voinko piilottaa lisäosan Tilaukset-luettelosta vai pitääkö minun muokata sen määritettä?

Voit tilapäisesti piilottaa minkä tahansa Tilaukset -luettelon kassakentän Näytön asetukset -työkalun avulla. Huomaa, että ”View in View Orders” -näyttö -attribuutin on oltava käytössä lisäosassa, ennen kuin se näkyy tässä.

( Takaisin alkuun. )

Voinko muuttaa tapaa, jolla lisäosat näkyvät kassasivulla?

Selvä. Nämä kentät perivät teemasi mukaisen tyylin, joten niiden pitäisi vastata jo muita syötteitäsi.

Jos haluat käyttää eri tyyliä, voit kohdistaa kohteeseen#wc_checkout_add_ons CSS: n kanssa. Oletetaan esimerkiksi, että haluat, että ne vievät vain 75% keskustan sivusta ja että niiden ja asiakastietojen välissä on vähän tilaa. Voisit lisätä jotain tällaista lapsesi teemaan tai mukautettuun CSS -tyylitaulukkoon:

#wc_checkout_add_ons {width: 75%; margin: 30px auto 0px auto; }

Tässä on pieni osa CSS: ää, jota käytämme yleensä Storefront -teeman kanssa radio- ja valintaruutukenttien paikkaamiseen:

#wc_checkout_add_ons label.checkbox {display: inline-block; marginaali-vasen: 5px; }

( Takaisin alkuun. )

Voinko käyttää HTML-koodia laajennuskentän vaihtoehdoissa?

Voit käyttää HTML-koodia ”Radio”-ja ”Multi-checkbox” -laajennustyyppien asetuksissa. HTML -koodi olisi käärittävä kaksoissulkeisiin seuraavasti:

{{{HTML -koodin avaaminen}} Linkkiteksti {{HTML -koodin sulkeminen}}

( Takaisin alkuun. )

Voinko lisätä paikkamerkkejä tai kuvauksia?

Kyllä, nämä voidaan lisätä helposti koodinpätkän kautta! Jos haluat esimerkin, tutustu kehittäjien asiakirjoihin .

( Takaisin alkuun. )