Mitä FTP-ohjelmistoja suosittelette?

Verkossa on saatavilla useita suosittuja FTP-asiakasohjelmia. Suosittelemme‌‌ seuraavia:

Voit käyttää myös sovellusta, jolla rakensit verkkosivustosi (esim. Dreamweaver), tai verkkohotellisi tiedostonhallintatyökalua (lisätietoja).


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.