No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mitä mod_pagespeed -toimintoja tuet?

Linux-pohjaiset webhotellitilimme voivat käyttää mod_pagespeed-moduulia , joka on avoimen lähdekoodin moduuli, joka optimoi verkkosivut ja niiden resurssit suorituskyvyn parantamiseksi. Katso lisätietoja Googlen dokumentaatiosta .

Voit ottaa sen käyttöön verkkohotellitililläsi .htaccess -tiedoston avulla. Tässä on esimerkki koodauksesta, jonka voit sisällyttää .htaccess -tiedostoon Extend Cache -toiminnon ottamiseksi käyttöön:

IfModule pagespeed_module > ModPagespeed on ModPagespeedEnableFilters extension_cache /IfModule >

Voit ottaa käyttöön seuraavat toiminnot ModPagespeedEnableFilters -direktiivillä:

Toiminto pagespeed.conf -koodi
Laajenna välimuisti extension_cache
Kutista välilyönti collapse_whitespace
Yhdistä CSS Yhdistä_css
Siirrä CSS kohteeseen HEAD move_css_to_head
Elide -määritteet elide_attributes
Poista kommentit poista_kommentit

Saat lisätietoja mod_pagespeed -funktiosta napsauttamalla sen linkkiä Toiminto -sarakkeesta.

Muita mod_pagespeed -ominaisuuksia

Voit myös ottaa käyttöön seuraavat direktiivit .htaccess -tiedostossa:

• ModPagespeedDisallow
  • ModPagespeedAllow
  • ModPagespeedMapOriginDomain
  • ModPagespeedMapRewriteDomain

Lisätietoja näiden direktiivien käytöstä on kohdassa mod_pagespeedin käyttö .

Testaamme edelleen mod_pagespeed -toimintojen yhteensopivuuden, suorituskyvyn ja luotettavuuden, joita ei ole vielä listattu. Koska mod_pagespeed on edelleen beetaversiossa, sen ominaisuudet saattavat muuttua. Emme myöskään voi taata, että mahdolliset käyttöön otetut moduulit eivät ole ristiriidassa verkkosivustosi sisällön kanssa.