Mitä ovat sähköpostin otsikot?

Jokainen sähköpostiviesti sisältää yläosassa tekstialueen, jota kutsutaan otsikoksi. Otsikko sisältää tietoja viestistä, mukaan lukien lähettäjän tiedot, vastaanottajan tiedot, palvelimet, jotka käsittelivät viestin, kun se kulki lähettäjältä vastaanottajalle, jne. Monet sähköpostiohjelmat eivät kuitenkaan näytä otsikkoa oletuksena.

Täydellisten otsikkotietojen näyttäminen eri sähköpostisovelluksilla:

Outlook 2010

1. Avaa viesti, jonka otsikkotiedot haluat nähdä.
  2. Valitse Tiedosto-valikosta Tiedot.
  3. Napsauta Ominaisuudet.

Outlook 2007 tai vanhempi

1. Avaa viesti, jonka otsikkotiedot haluat nähdä.
  2. Valitse Näytä-valikosta Asetukset.

Otsikot näkyvät Viestin asetukset -ikkunassa Internet-otsikot-kentässä.

Outlook Express

1. Avaa viesti, jonka otsikkotiedot haluat nähdä.
  2. Valitse Tiedosto-valikosta Ominaisuudet.
  3. Siirry Viestin ominaisuudet -ikkunassa Tiedot-välilehteen.

Otsikot näkyvät Tämän viestin Internet-otsikkotiedot -kentässä.

Outlookin Internet-käyttö

1. Avaa viesti, jonka otsikkotiedot haluat nähdä.
  2. Valitse Tekstikuvake (Lisää toimintoja) -valikosta Näytä viestin tiedot.

Otsaketiedot näkyvät esiin tulevassa Viestin tiedot -ikkunassa.

Windows Live Hotmail

1. Avaa viesti, jonka otsikkotiedot haluat nähdä.
  2. Napsauta "..." valikkorivillä ja valitse Näytä viestin lähde.
  3. Kopioi ja liitä koko sisältö Muistioon ja tallenna TXT-tiedostona.

Eudora

1. Avaa viesti, jonka otsikkotiedot haluat nähdä.
  2. Näytä otsikkotiedot napsauttamalla Viestityökalurivillä Otsikko-kuvaketta.

Otsikot näkyvät sähköpostiviestin yläosassa.

Netscape

1. Avaa viesti, jonka otsikkotiedot haluat nähdä.
  2. Valitse Näytä-valikosta Viestin lähde.

Otsikot näkyvät sähköpostiviestin yläosassa.

Verkkopohjainen sähköposti

1. Avaa viesti, jonka otsikkotiedot haluat nähdä.
  2. Valitse avattavasta Lisää toimintoja -luettelosta Näytä kaikki otsaketiedot ja napsauta sitten Käytä.

Tämä lähettää automaattisesti sähköpostin .EML-liitteenä.

Apple Mail

1. Valitse viesti, jonka otsikkotiedot haluat nähdä.
  2. Valitse Näytä-valikosta Viestit ja valitse sitten Pitkät otsikot.

Otsikot näkyvät sähköpostiviestin yläosassa.