Ohje

GoDaddy-huutokaupat Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mitä Premium -listaukset ovat?

Voit lisätä altistumista verkkotunnuksille, joita haluat myydä, lisäämällä ne verkkosivustomme Premium -listauksiin.

Kun asiakkaat etsivät tai rekisteröivät verkkotunnuksia, Premium -listaukset näkyvät haluamasi Premium -verkkotunnukset -osiossa.

Voit lisätä .com-, .net-, .org- ja .co -verkkotunnuksia Premium -listauksina. Emme luetteloi verkkotunnuksia, joissa on siirtosuojaus, kuten Ownership Protection. Katso lisätietoja kohdastaMyy verkkotunnukseni myytävänä olevan luettelon avulla .

Arvioimme Premium -listauksiasi ja näytämme sinulle erillisen hinnan verkkotunnuksellesi.

Lisäämme Premium -listauksesi GoDaddy -huutokauppoihin®, jos verkkotunnusta ei ole tällä hetkellä listattu GoDaddy -huutokaupoissa.

Lisätietoja maksusta on kohdassaVälityspalkkiot Premium -listauksille

Mikä on Premium -listausten hyväksymisprosessi?

Voit listata myytävänä olevat premium -verkkotunnukset verkkosivustollamme. Kun lisäät Premium -listauksen verkkotunnukseen, meidän on hyväksyttävä pyyntösi. Vaikka hyväksymisprosessi suoritetaan yleensä loppuun 2-3 päivässä, voimme Premium -listauksen kieltää milloin tahansa. Hyväksyntämenettelymme ei sisällä aikuisille suunnattuja verkkotunnuksia.

Verkkotunnuksien hallinnassa voit tarkastella Premium -listauspyyntösi tilaa. Mahdollisia tiloja ovat:

  • Listaus aktiivinen - Hyväksyimme verkkotunnuksesi Premium -listauksen tilaksi.
  • Odottaa aktiivista - Pyyntösi lisätä Premium -listaus verkkotunnukseesi on odotustilassa.
  • Odottaa poistoa - Pyyntösi poistaa Premium -listaus verkkotunnuksestasi on odotustilassa.
  • Odottaa päivitystä - Verkkotunnuksellesi lähettämäsi muutokset ovat odotustilassa.
  • Hylätty- Verkkotunnuksesi hylättiin, koska se sisältää mahdollisesti aikuisille suunnattuja avainsanoja.
  • Myyty - Me myimme verkkotunnuksesi.
  • Vanhentunut - Premium -listauksesi on vanhentunut.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.