Mitä sähköpostiviestin takaisinpalautus tarkoittaa?

Kun sähköpostipalvelin ei voi lähettää tai toimittaa sähköpostia, se luo takaisinpalautusviestin, jossa ilmoitetaan, miksi viestin toimitus epäonnistui.

Jos saat takaisinpaluuviestin, voit tarkistaa alla olevista tiedostoista virheviestit, se antaa.

HUOMAUTUS: Näissä esimerkeissä käytetään verkkotunnusta coolexample.com ja sen sähköpostiosoitetta holly@ - sinun täytyy vaihtaa nämä omiin tietoihisi.

Seuraavassa on yleisimmin we are trying to get the takaisinpaluuviestiin liittyviä virheitä:

Etsi hakusanoja painikkeilla Ctrl + F.

Yleiset takaisinlähetykset sähköpostilla

Takaisinpalautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
421 Palvelin ei ole tilapäisesti käytettävissä. Yritä myöhemmin uudelleen. IB101 Tässä sähköpostijonossa on paljon suurempi volyymi kuin tavallisesti. Yritä myöhemmin uudelleen.

Vastaanottajan tiliin liittyvät takaisinpalautukset

Takaisinpalautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
Tilin tallennustilan raja Vastaanottajan tili on saavuttanut tallennustilan rajan, eikä se voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköpostia. Vastaanottajan täytyy tyhjentää vastaanottava kansio, jotta tila riittää uusille sähköpostiviesteille.
Tiliä ei ole olemassa Osoitetta, johon lähettäjä lähetti sähköpostiviestin, ei ole olemassa. Vahvista, että vastaanottajan sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
Tili poissa käytöstä Vastaanottajan tili on olemassa, mutta sen sähköpostin vastaanotto on poistettu käytöstä. Yleensä tämänkaltaiset sähköpostitilit ovat pysyvästi poissa käytöstä, mutta voit yrittää viestin lähettämistä uudelleen myöhemmin.
Toimituksen aikakatkaisu Tämä voi tapahtua useista eri syistä. Yritä myöhemmin uudelleen.

Virheellisen vastaanottajan takaisinpaluu

Takaisinpalautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
550 vastaanottajaa ei löydy. Vastaanottajan sähköpostiosoite ei ole kelvollinen. Poista virheellinen vastaanottaja sähköpostistasi.

Lähettäjään liittyvät takaisinpalautukset

Takaisinpalautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
535 Todennusta ei sallita IBSMTP-palvelimilla. IB401 Todennusta ei sallita tuleville viesteille. Älä yritä todentaa, kun lähetät sähköpostiviestiä tähän palvelimeen.
550 holly@coolexample.com IP-osoitetta ei sallita Lähettäjä: Osoite. Anna asianmukainen voimassa lähtien. IB501 Sähköpostin lähettäjä-kenttä on tyhjä. Lisää voimassa oleva lähettäjän osoite ja yritä lähettää sähköpostia minulle.
550 holly@coolexample.com IP-osoitetta ei sallita Lähettäjä: Osoite. Anna asianmukainen voimassa lähtien. IB502 Sähköpostiviestejä ei voida lähettää "lähettäjän" IP-osoitteesta. Lisää voimassa oleva lähettäjän osoite ja yritä lähettää sähköpostia minulle.
550 coolexample.com Lähettäjä: Verkkotunnus on virheellinen. Anna voimassa oleva lähettäjä: IB506 Verkkotunnuksella ei ole voimassa olevia MX-tietueita tai IP-osoitetta, tai DNS-haun aikana esiintyi ongelmia, kun sähköposti lähetettiin. Vahvista, että lähetät voimassa olevasta verkkotunnuksesta. Vahvista sitte, että verkkotunnuksella on voimassa olevat DNS-tietueet suorittamalla ulkoinen DNS-haku. Jos DNS ei ole voimassa, tämä täytyy korjata ennen kuin voit lähettää sähköpostin uudelleen.
550 holly@coolexample.com Virheellinen SPF-tietue. Tarkista SPF -asetukset ja yritä uudelleen. IB508 Lähettävän sähköpostiosoitteen verkkotunnuksella on SPF-tietue, joka ei valtuuta lähettävää sähköpostipalvelinta lähettämään sähköpostia verkkotunnuksesta. Muokkaa SPF-tietuetta, niin että se sisältää palvelimen, josta yrität lähettää, tai poista SPF-tietue verkkotunnuksestasi.
421 Tilapäisesti hylätty. Käänteinen DNS tälle IP-osoitteelle epäonnistui. IB108 Sähköpostin lähetystä yrittävällä IP-osoitteella ei ole käänteistä DNS-asennusta tai DNS-haku epäonnistui. Vahvista ennen sähköpostiviestin lähettämistä, että lähettävässä IP-osoitteessa joku puhuu englantia.

Sisältöön liittyvät takaisinpalautukset

Takaisinpalautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
552 Viesti on hylätty Internet-yhteisön mukaan spam-sisällöksi. IB212 Sähköpostiviesti sisältää linkin, liitteen tai mallin, jonka suodattimemme tunnistavat roskapostiksi. Sisällytä vaihtoehto peruuttaa tilaus sähköpostiviesteihisi. Tarkista sitten lähettävien luettelo ja varmista, että lähetät vain niille henkilöille, jotka ovat valinneet vastaanottavansa sähköpostiviestisi. Jos olet sitä mieltä, että viesti on merkitty roskapostiksi virheellisesti, toimita kopio alkuperäisestä viestistä, jota yritit lähettää, ja ota sitten yhteyttä tukeen.
552 Viruksen sisältävä viesti hylätty. IB705 Sähköpostiviesti sisältää linkin, liitteen tai mallin, jonka suodattimemme tunnistavat mahdolliseksi virukseksi. Sisällytä vaihtoehto peruuttaa tilaus sähköpostiviesteihisi. Tarkista sitten lähettävien luettelo ja varmista, että lähetät vain niille henkilöille, jotka ovat valinneet vastaanottavansa sähköpostiviestisi. Jos olet sitä mieltä, että viesti on merkitty roskapostiksi virheellisesti, toimita kopio alkuperäisestä viestistä, jota yritit lähettää, ja ota sitten yhteyttä tukeen.

Arvostele takaisinlähettävät palvelut

Takaisinpalautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
452 Tällä viestillä on liian monta vastaanottajaa. Vähennä osanottajien määrää ja yritä uudelleen. IB605 Viesti on yritetty lähettää liian monille vastaanottajille. Laske avoimien istuntojen määrää ja yritä uudelleen.
421 Yhteys kielletty, too many sessions from Tämä IP-osoite . Please lower the number of concurrent sessions. IB007 Tällä IP-osoitteella on tällä hetkellä liian monta istuntoa auki. Laske avoimien istuntojen määrää ja yritä uudelleen.
554 Tämä IP-osoite on tilapäisesti estetty lähettämästä liian monia viestejä, joiden sisällön arvioidaan olevan roskapostia. IB110 Tämä IP-osoite yritti lähettää liian monta viestiä, joiden sisällön oletettiin olevan roskapostia. Se on estetty tunniksi. Jos et lähetä roskapostia, sinun on otettava yhteyttä Internet-palvelujesi tarjoajaan (ISP) nähdäksesi, miksi IP-osoitteesi lähettää niin monia sähköpostiviestejä. Jokin tekijä järjestelmässäsi aiheuttaa ongelman, ja sinun täytyy tehdä vianmääritys. C3: Voit määrittää ja vahvistaa IP-osoitteen omistajuuden DNS Stuff -palvelun, senderbase.org-sivuston tai minkä tahansa muun tarkistustyökalun avulla.
554 Tämä IP-osoite on tilapäisesti estetty lähettämästä liian monia viestejä, joiden sisällön arvioidaan olevan roskapostia. IB111 Tämä IP-osoite yritti lähettää liian monta viestiä, joiden sisällön oletettiin olevan roskapostia. Se on estetty loppupäivän ajaksi. Tarkista viestisi sisältö ja yritä myöhemmin uudelleen.
554 Tämä IP-osoite on estetty tilapäisesti, koska se yritti lähettää sähköpostia liian monille.. IB112 Tämä IP-osoite yritti lähettää liian monelle virheelliselle vastaanottajalle ja on estetty tunnin ajaksi. Tarkista vastaanottajaluettelo ja yritä uudelleen.
554 Tämä IP-osoite on estetty päiväksi, koska se yritti lähettää sähköpostia liian monille. IB113o Tämä IP-osoite yritti lähettää liian monelle virheelliselle vastaanottajalle ja on estetty loppupäiväksi. Tarkista vastaanottajaluettelo ja yritä uudelleen.
550 Tämä IP-osoite on lähettänyt liian monta viestiä tämän tunnin sisällä. IB504 Tämä IP-osoite saavutti viestien suurimman sallitun määrän kyseistä tuntia kohti. Yritä myöhemmin uudelleen.
550 Tämä viesti on ylittänyt istuntokohtaisen viestien enimmäismäärän. Avaa uusi istunto ja yritä uudelleen. IB51 Tämä IP-osoite saavutti viestien suurimman sallitun määrän kyseistä istuntoa kohti. Yritä myöhemmin uudelleen.
550 Tämä IP on lähettänyt liian monta viestiä liian monille vastaanottajille tämän tunnin sisällä. IB607 Tämä IP-osoite saavutti viestien suurimman sallitun määrän kyseistä tuntia kohti. Yritä myöhemmin uudelleen.

RBL:ään liittyvät takaisinpalautukset

Takaisinpalautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
554 RBL hylätty. Tämä IP-osoite on estetty sisäisestä RBL:stä. Lähetä pyyntö poistaa tämä IP-osoite and send me the link for this assignment.Follow the link provided in the bounceback to submit a request to remove this IP-osoite.
554 Yhteys kielletty. Tällä IP-osoitteella on huono maine Cloudmark Sender Intelligence (CSI)-palvelussa. IB103 Tämä IP-osoitteella on huono maine Cloudmark Sender Intelligence (CSI)-yrityksessä. Tarkista Cloudmark Sender Intelligence -palvelusta, onko lähettävä IP-osoite kelvollinen.
554 Yhteys kielletty. Tämä IP-osoite luetteloitu käytännön Exploits Block List (XBL) -listalla (PBL). IB106. IB106 Tämä IP on Spamhaus Policy -estoluettelossa. Tarkista nähdäksesi, onko tämä IP Spamhaus Policy -estoluettelossa.
554 Yhteys kielletty. Tämä IP-osoite luetteloitu käytännön Exploits Block List (XBL) -listalla (PBL). IB106. IB106 Tämä IP on Spamhaus Exploits -estoluettelossa. Tarkista nähdäksesi, onko tämä IP Spamhaus Policy -estoluettelossa.
554 Yhteys kielletty. Tämä IP-osoite luetteloitu käytännön estolistalla (PBL). IB106. IB106 Tämä IP on Spamhaus Policy -estoluettelossa. Tarkista nähdäksesi, onko tämä IP Spamhaus Policy -estoluettelossa.

Yleiset takaisinpalautukset Hosted Exchange -palvelun avulla

Takaisinpalautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
IMCEAEX-_O=
CHOST_OU=EX
CHANGE+20AD
MINISTRATIVE
+20GROUP+20+28F
YDIBOHF23SPDLT
+29_CN=RECIPIENTS_
CN =coolexample@ex2.
secureserver.net #550
5.1.1 RESOLVER.ADR.
ExRecipNot
Löydy; ei löydy ##
Lempinimiluettelossa on välimuistimerkintöjä tai poistit vahingossa lempinimien välimuistitiedoston. Katso kohta
.
holly@coolexample.com
#550 5.1.1 RESOLVER.
ADR.ExRecipNotFound;
ei löydy ##
Sähköposti saapui virheelliseltä palvelimelta, mahdollisesti DNS-virheen vuoksi. Varmista, että syötit voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Vahvista, että vastaanottajan sähköpostiosoite on kunnolla määritetty Hosted Exchange -aplvelua varten. Lisätietoja saat kohdasta