No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mitä teen, kun olen ostanut kauppiastilin?

Kun olet ostanut kauppiastilin, sinun on täytettävä verkkohakemus kauppiastilin tarjoajan kautta voidaksesi hankkia kauppiastilin:
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Kauppiastilit .
  3. Napsauta Application Name ( Sovelluksen nimi) -luettelossa hyperlinkkiä, jos haluat isännöidä tiliäsi meille tai isännöidä tiliäsi kolmannen osapuolen kanssa.
  4. Täytä verkkohakemus kokonaan.

Ota yhteyttä suoraan kauppiastilisi tarjoajaan, jos sinulla on kysyttävää sovelluksesta tai hakemuksesi tilasta.

First Data ™: (855) 853-8333 (tavalliset kauppiastilit, jotka on ostettu 1.10.2012 jälkeen).
Chase Paymentech & reg ;: (800) 453-3282 (vakiokauppiastilit, jotka on ostettu ennen 1.10.2012).