Mitä tiedostonimeä PHP -alustustiedostoni täytyy käyttää?

Tiedostonimi, jota PHP -alustuksessa täytyy käyttää, riippuu verkkohotellitilisi tyypistä .

Verkkohotellitilin tyyppi Tiedostonimi Sijainti
Linux-verkkohotelli ja cPanel .user.ini /public_html (yksi per tili)
Windows-verkkohotelli ja Plesk .user.ini Verkkosivuston juuri (yksi per verkkosivusto)
WordPress-hallinta .user.ini /html (yksi per verkkosivusto)

Huomautus: Hallitut WordPress -tilit tukevat myös php.ini -tiedostojen käyttöä, mutta koska niiden päivittäminen on vaikeaa, suosittelemme sen sijaan .user.ini -tiedostojen käyttämistä.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Katso PHP -dokumentaatiosta lisätietoja PHP -tiedostoista.
  • .user.ini -tiedostot ovat yhteensopivia vain PHP 5.4: n ja sitä uudempien versioiden kanssa, etkä voi muokata kaikkia samoja asetuksia kuin php.ini -tiedostojen kanssa. Lisätietoja on user.ini -tiedostojen PHP -ohjeissa .
  • Verkkohotelli- ja perinteiset isännöintitilit, joissa on Windows ja IIS 6, eivät tue PHP -alustustiedostoja.