No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mitä tiedostonimeä PHP-alustustiedostoni täytyy käyttää?

PHP-alustuksessa käytettävä tiedostonimi riippuu minkä tyyppinen hosting-tili sinulla on .

Isäntätilin tyyppi Tiedoston nimi Sijainti
Linux-verkkohotelli ja cPanel .user.ini / public_html (yksi tiliä kohti)
Windows-verkkohotelli ja Plesk .user.ini Verkkosivun juuret (yksi kutakin verkkosivustoa kohti)
WordPress-hallinta .user.ini / html (yksi kutakin verkkosivustoa kohti)

Huomautus: Hallinnoidut WordPress-tilit tukevat myös käyttöä php.ini tiedostoja, mutta koska niitä on vaikea päivittää, kun ne päivitetään, suosittelemme niiden käyttöä .user.ini tiedostoja.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Katso PHP-dokumentaatio lisätietoja PHP-tiedostoista.
  • .user.ini-tiedostot ovat yhteensopivia vain PHP 5.4: n ja sitä uudempien versioiden kanssa, etkä voi muokata kaikkia samoja asetuksia kuin php.ini-tiedostojen kanssa. Lisätietoja, katso user.ini-tiedostojen PHP-ohjeet .
  • Web- ja perinteiset isännöintitilit, joissa on Windows ja IIS 6 älä tukea PHP-alustustiedostoja.