SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mitä tietoja käytät varmennepyyntöjen vahvistamiseen?

Todennusprosessimme varmistaa korkeimman luottamustason. Ainoastaan toimittamiesi tietojen perusteellisen vahvistamisen avulla verkko -asiakas voi olla varma siitä, että SSL -varmenteita näyttäviin verkkoyrityksiin voidaan luottaa. Erityinen todennusprosessi riippuu vaaditun SSL -varmenteen tyypistä:

Deluxe SSL -varmenne - Yritysten todennusprosessi

Ennen Deluxe SSL -varmenteen myöntämistä todennamme, että:

• Varmenne myönnetään organisaatiolle, joka on tällä hetkellä rekisteröity valtion viranomaisella.
  • Pyynnön esittävä yksikkö hallitsee pyynnössä olevaa verkkotunnusta.
  • Varmennetta pyytävä henkilö liittyy varmenteessa mainittuun organisaatioon.

Huomautus: Lähetettyjen tietojen on läpäistävä seulontaprosessi, ennen kuin SSL -varmenne voidaan myöntää.

Jos toimitetut asiakirjat on kirjoitettu muulla kielellä kuin englanniksi, on toimitettava englanninkielinen käännös sekä kopio alkuperäisistä asiakirjoista.

Deluxe SSL -varmenne - Pienyritysten/yksityishenkilöiden todennusprosessi

Ennen SSL -varmenteen myöntämistä todennamme, että:

• Todistuksen pyytänyt henkilö on se, jonka hän väittää olevansa.
  • Varmennetta pyytävä henkilö hallitsee verkkotunnusta pyynnössä.
  • Varmenteessa nimetty henkilö on varmenteen pyytänyt henkilö.

Huomautus: Lähetettyjen tietojen on läpäistävä seulontaprosessi, ennen kuin SSL -varmenne voidaan myöntää.

Jos toimitetut asiakirjat on kirjoitettu muulla kielellä kuin englanniksi, on toimitettava englanninkielinen käännös sekä kopio alkuperäisistä asiakirjoista.

Vakio SSL -varmenne

Ennen SSL -varmenteen myöntämistä todennamme, että:

• Pyynnön esittävä yksikkö hallitsee pyynnössä olevaa verkkotunnusta.

Huomautus: Lähetettyjen tietojen on läpäistävä seulontaprosessi, ennen kuin SSL -varmenne voidaan myöntää.

Todennusprosessimme varmistaa korkeimman luottamustason. Ainoastaan toimittamiesi tietojen perusteellisen vahvistamisen avulla verkko -asiakas voi olla varma siitä, että SSL -varmenteita näyttäviin verkkoyrityksiin voidaan luottaa.