SSL-varmenteet Ohje

Mitä usean verkkotunnuksen (UCC) SSL-varmenteella tarkoitetaan?

UCC-varmenne (Unified Communications Certificate) on SSL-varmenne, jolla suojataan useita verkkotunnuksia ja aliverkkotunnuksia. GoDaddy voi käyttää UCC-varmenteita verkkohotellituotteissa useiden verkkosivustojen suojaamiseen, mutta tällöin sivustojen täytyy kuulua samaan verkkohotellitiliin.

Ne sopivat Microsoft® Exchange Server 2013:lle, Exchange Server 2016:lle ja Microsoft Live® Communications Serverille.

Sivustosinetin ja varmenteen myöntämistiedoissa mainitaan vain ensisijainen verkkotunnus, mutta varmenteessa mainitaan kaikki verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset. Jos et halua sivustojesi näyttävän toisiinsa liittyviltä, älä käytä tämäntyyppistä varmennetta.

Huomautus: UCC-varmenteeseen ei ole mahdollista lisätä päivityksellä useampia verkkotunnuksia. Jos käytät kaikkia nykyisen UCC-varmenteesi verkkotunnuspaikkoja ja haluat suojata uuden verkkotunnuksen, joudut ostamaan sitä varten uuden varmenteen.