Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Mitätöi lahjakortti

Voit mitätöidä lahjakortit peruuttaaksesi asiakkaan käytöstä jäljellä olevan arvon. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos olet hyvittänyt tilauksen, josta lahjakortti on ostettu, koska tilauksen hyvittäminen ei automaattisesti päivitä ostettuja lahjakortteja. Mitätöinti mitätöi aina jäljellä olevan määrän ja muuttaa tilan ”Aktiivinen” -asetukseksi ”Voided” -asetuksen.

Mitätöi lahjakortti seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Siirry WooCommerce > Lahjakortit ja joko:
    • Valitse X -kuvake Toiminnot -sarakkeesta tai
    • Valitse kyseinen lahjakortti ja napsauta Void .