Miten asennan ohjelmiston yksityiseen Windows-virtuaalipalvelimeen?

Jotkin tämän artikkelin sisältämistä tiedoista edellyttävät erityistä tietämystä, ja ne tarjotaan lisämateriaalina. Huomaa, että alla kuvattujen menettelytapojen noudattaminen oikealla tavalla on omalla vastuullasi. Asiakastuki tarjoaa näihin aiheisiin liittyvää apua.

Jos haluat asentaa ohjelmiston palvelimeesi, voit kirjautua sisään yksityiseen Windows-virtuaalipalvelimeesi käyttämällä etätyöpöytää ja lataamalla asennuspaketin (yleensä .exe-tiedosto) palvelimeesi. Vaihtoehtoisesti voit muodostaa FTP-yhteyden palvelimeesi ja kopioida asennuspaketin palvelimeen tietokoneestasi.