No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Miten Kalenteri käsittelee liitteitä?

Calendar -palvelun avulla voit lisätä liitteitä ryhmiin, jotta käyttäjät voivat tarkastella ryhmään liittyviä tiedostoja, kuten yhteystietoluetteloa. Voit myös lisätä liitteitä tapahtumiin, jotta voit lähettää tapahtumaan liittyviä tiedostoja kutsutuille henkilöille, kuten kokouksen esityslistan.

Kun lisäät liitetiedoston tapahtumaan, tiedosto lähetetään kutsun liitteenä sähköpostiviestiin.

Voit lisätä tiedostoja liitteinä Online Storage -laitteestasi, jos sellaisia sinulla on, tai tietokoneeltasi.