No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Miten käytän mod_rewriten?

Mod_rewrite on Apache -verkkopalvelimoduuli, joka asennetaan oletusarvoisesti kaikkiin Linux -palvelimiin. sitä ei tarvitse asentaa tai ottaa käyttöön. Linux -verkkohotellitilimme tukevat useimpia mod_rewrite -toimintoja.

Koska mod_rewriten käyttöönottoa hoidetaan globaalilla tasolla, sitä ei tarvitse ottaa käyttöön httpd.conf -tiedostossa. Sinun tarvitsee vain lisätä haluttu koodi .htaccess -tiedostosi runkoon.

Ympäristömme käyttää Apachen toimittajan toimittamaa koodia mod_rewrite-koodiin. Nykyiset Apache HTTPD -ohjeet ovat tarkkoja .htaccess -tiedostojen käytössä.

Lisätietoja mod_rewritesta on Apache -moduulin mod_rewrite -ohjeissa .

Huomautus: Uudelleenkirjoitussääntöjen sisältävän .htaccess -tiedoston on oltava samassa hakemistossa kuin kohdetiedostot.