Miten Microsoft 365 -siirtäminen toimii?

GoDaddy tarjoaa sähköpostinsiirtopalvelut osoitteeseen Microsoft 365. Me huolehdimme kaikesta kovasta työstä, jota siirrät sähköpostitiedoillesi, ja ilmoitamme sinulle ja sähköpostisi käyttäjille kussakin vaiheessa muistutukset sekä kaikki tarvittavat ohjeet siirtymisen suorittamiseksi.

Jos olet määrittänyt Outlook asiakkaalle POP sähköpostin asetukset, sinä ja käyttäjien on ladata ja asentaa Outlook Migration Assistant jotta siirtää kaikki paikalliset tiedot. Avustaja kopioi asiakasmääritykset ja valmistelee jokaisen työpöydän olemassa olevilla asetuksilla. Varmista, että kaikki tietokoneesi/käyttäjät täyttävät vaatimukset .

Siirron käynnistäminen

Sinun on otettava yhteyttä GoDaddy -palveluun, jotta voit aloittaa Microsoft 365 -siirtämisen Opas jotta he voivat opastaa sinua siirtämisen mukauttamisessa, mukaan lukien:

1. Mitkä postilaatikot ovat siirtymässä osoitteeseen Microsoft 365
  2. Määritä mahdolliset lisäosat, kuten Sähköpostin lisäsuojaus, Sähköpostin arkistointi tai Sähköpostin varmuuskopiointi
  3. Sähköpostialiasten, jakeluryhmien ja/tai edelleenlähetysosoitteiden lisääminen
  4. Microsoft 365: n käytön aloittamispäivämäärän valitseminen

Vaihe 1: Verkkotunnuksen vahvistus

Microsoft 365 -määritys edellyttää todistusta siitä, että omistat verkkotunnuksesi antamalla TXT -tietueen verkkotunnuksen DNS: ään. Lähetämme sinulle ohjeet DNS: n päivittämiseen sähköpostitse. On tärkeää, että tämä tehdään mahdollisimman aikaisin, tai siirto voi viivästyä. Tämä muutos ei keskeytä nykyistä sähköpostipalvelua.

Huomautus: Jos olet jo määrittänyt Microsoft 365 -tilisi ennen kuin otat yhteyttä a Guide tai jos verkkotunnuksesi ja DNS ovat samassa GoDaddy -tilissä kuin siirto, teemme tämän vaiheen puolestasi. GoDaddy -hallitun DNS: n TXT: tä ei yleensä tarvita.

Vaihe 2: Kerää salasanoja

1. Jotta voimme siirtää sähköpostin nykyisestä sähköpostipalvelustasi osoitteeseen Microsoft 365, meidän on käytettävä tiliäsi tietojen synkronoinnin aloittamiseksi. Tämän saavuttamiseksi siirtopartnerimme SkyKick (upgrade@skykick.com) lähettää jokaiselle käyttäjälle sähköpostin, jossa on yksilöllinen suojattu linkki, joka pyytää sinua tai käyttäjiäsi antamaan sähköpostiosoitteensa ja salasanansa. Tämä on nykyinen sähköpostiosoite ja salasana, jota käytät nyt.
  2. Huomautus: Jos olet siirtymässä GoDaddy -työtilan sähköpostista, sinun ei tarvitse antaa nykyisiä sähköpostin salasanoja. Meillä on jo kaikki tarvitsemamme tämän osan käsittelemiseen, eikä sinun tarvitse antaa mitään lisätietoja tai salasanoja jatkaaksesi.

3. Kun olet antanut nykyiset tietosi, sivu pyytää sinua asettamaan salasanan uudelle Microsoft 365 -tilillesi. Tätä salasanaa käytetään uuden tilisi käyttämiseen.
  4. Kun olet luonut uuden salasanasi, aloitamme sähköpostiviestien siirtämisen taustalla, kun jatkat nykyisen sähköpostipalvelusi käyttöä.

Vaihe 3: Lataa Outlook Migration Assistant

Pakollinen: Varmista sinä ja loppukäyttäjät ovat päteviä käyttämään tätä ohjelmaa menemällä yli vaatimukset. Jos et ole oikeutettu tukeen, et välttämättä saa kaikkia tietojasi.

Jotta siirtoprosessi olisi sujuvampaa ja jotta voimme siirtää entistä enemmän tietojasi ja asetuksiasi, suosittelemme, että sinä ja sähköpostisi käyttäjät lataat ja asennat Outlook Migration Assistant -ohjelman ennen päivitettyä päivityspäivää. Avustaja on saatavana vain Windows -PC -käyttäjille.

Jos hyväksytyt käyttäjät lataavat ja asentavat ohjelman ennen siirtopäivää, Outlook Migration Assistant tekee heille seuraavat toimet:

1. Luo automaattisesti uuden profiilin Outlookiin, joka käyttää uutta Microsoft 365 -sähköpostia
  2. Siirrä paikallinen .PST -sisältö vanhasta sähköpostista uuteen profiiliin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi seuraavia asioita:
    • POP-sähköpostidata
    • Yhteystiedot/kalenterit/tehtävät
    • Allekirjoitukset
    • Automaattisen täytön välimuisti

Tilinhaltija saa päivittäin raportit Outlook Migration Assistant -latauksista, joita sähköpostisi käyttäjät ovat lataaneet. Suosittelemme, että kaikki (jotka voivat) lataavat ja asentavat Assistantin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Kaikkien, jotka eivät voi käyttää Outlook Migration Assistant -ohjelmaa, täytyy siirtää paikallinen sisältö manuaalisesti ja määrittää asiakkaansa manuaalisesti. Lähetämme ohjeet näille käyttäjille siirtopäivänä. Mac -käyttäjät ja ne, joilla ei ole Outlookia jo määritetty, eivät voi käyttää Outlook Migration Assistant -työkalua .

Vaihe 4: Siirtymäpäivä - DNS -muutos

Valitsemasi päivämäärän ja ajankohdan jälkeen voit alkaa käyttää Microsoft 365 -tuotetta. Sinun on muutettava DNS -asetuksesi osoittamaan Microsoft 365: een ennen uuden sähköpostisi käyttämistä.

Nämä asetukset lähetetään sinulle sähköpostitse 8 tuntia ennen siirtämistä, joten jos sinun on valmistauduttava valmisteluihin DNS -palveluntarjoajan kanssa, anna heille nämä DNS -ohjeet. Jos verkkotunnuksesi ja DNS: si ovat GoDaddy -palvelussa, teemme nämä muutokset puolestasi .

Jos latait Outlook Migration Assistant -ohjelman, DNS on päivitettävä, jotta avustaja voi viimeistellä Outlook -asiakasohjelman asennuksen.

Vaihe 5: Hiusten viimeistely

Kun aloitat sähköpostisi käytön, melkein kaikki tiedot ovat siellä, mutta on mahdollista, että sinulta puuttuu joitakin uudempia sähköpostejasi. Kun olet aloittanut Microsoft 365: n käytön, sinun kannattaa sallia 48 tunnin käyttöaika, kun synkronoimme lopulliset sähköpostit aiemmasta sähköpostipalvelimestasi uuteen Microsoft 365 -tiliisi.

Jatkamme vanhojen sähköpostitiliesi tarkkailua jopa 72 tunnin ajan siinä tapauksessa, että siirron aikana tapahtuu väärin kirjoitettuja sähköposteja.

Nauti Microsoft 365 -päivityksestäsi!