SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Miten SSL-varmenne toimii?

SSL -varmenne takaa turvallisen, helpon ja kätevän verkkokaupan. Kun Internet -käyttäjä siirtyy suojatulle alueelle (esimerkiksi antamalla luottokorttitiedot, sähköpostiosoitteet tai muut henkilökohtaiset tiedot), ostosivuston SSL -varmenne antaa selaimen ja verkkopalvelimen luoda suojatun, salatun yhteyden. SSL -kättelyprosessi, joka muodostaa suojatun istunnon, tapahtuu huomaamattomasti kulissien takana keskeyttämättä kuluttajan ostokokemusta. Selaimen tilarivin "riippulukko" -kuvake ja https: // -etuliite URL -osoitteessa ovat ainoat näkyvät osoitteet käynnissä olevasta suojatusta istunnosta.

Katso lyhyt video siitä, kuinka SSL -varmenteet toimivat verkkosivustosi kanssa alempana tällä sivulla.

Jos käyttäjä sitä vastoin yrittää antaa henkilökohtaisia tietoja epäturvallisessa sivustossa (eli sivustossa, joka ei ole voimassa olevan SSL-varmenteen suojaama), selaimen sisäänrakennettu suojausmekanismi näyttää käyttäjälle varoituksen. Varoitus muistuttaa käyttäjää siitä, että kyseinen sivusto on suojaamaton ja että arkaluonteiset tiedot saavat joutua vääriin käsiin. Tämänkaltaisen varoituksen nähtyään useimmat Internet-käyttäjät hakeutuvat todennäköisesti muualle ostostensa tekemistä varten.

Löydät tuotetiedot tutustumalla SSL-varmenne-sivuumme.