Miten voin käyttää Exchangea Microsoft 365-lisäosan kanssa?

Nyt kun olet siirtynyt Workspace Email: stä Microsoft 365: een, sinulla on pääsy sähköpostilisäosiin. Jotta voit käyttää uutta laajennustasi, sinun on vaihdettava tilisi asetuksiksi Microsoft Exchange. Tässä on usein kysyttyjä kysymyksiä Exchange -asetuksiin vaihtamisesta.

Valitse kysymys nähdäksesi sen vastaus:

Miten muutan sähköpostiasetuksiani?

Näin voit muuttaa asetuksesi POP- tai IMAP -protokollasta Exchange -asetuksiin . Muista vaihtaa Exchange -asetuksiin kaikissa laitteissa, joita käytetään sähköpostin tarkistamiseen.

Miksi POP- tai IMAP -asetukset eivät toimi?

Lisäosasi toimii muodostamalla yhteyden Exchange-palvelimeen yhteyden muodostamiseksi sähköpostiin. Tämä tarkoittaa, että jotta lisäosa toimii, kaikki verkkotunnuksesi sähköpostiosoitteet on määritettävä Exchange-sähköpostiohjelmina (kuten Outlook tai Gmail).

Jos Janella ja Paulilla on esimerkiksi kaksi tiliä, jane@coolexample.com ja paul@coolexample.com, ja molemmat tarkistavat sähköpostin puhelimellaan ja työpöydällä, heidän on käytettävä Exchange-asetuksia neljässä laitteessaan päälle, jotta se toimii oikein.

Ovatko Exchange -asetukset suojattuja?

Tietojen suojaaminen on välttämätöntä yrityksesi toiminnan kannalta ja asiakkaiden luottamuksen säilyttämiseksi. Suojaamme sähköpostisi haitalliselta toiminnalta siirtymällä POP/IMAP -palvelusta turvallisempiin Exchange -palvelimiin. Exchange tarjoaa sinulle viimeisimmät tietoturvaominaisuudet, mukaan lukien haittaohjelmien ja roskapostisuodatuksen.

Suosittelemme myös ottamaan käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA) toisen suojan hyökkääjiä vastaan.

Takaisin alkuun

Miten Exchange eroaa POP- tai IMAP -protokollista?

Exchange, POP (POP3) ja IMAP (IMAP4) ovat kaikki tapoja käyttää sähköpostiviestejä, jotka saapuvat Saapuneet -kansioon.

POP -toiminnon avulla sähköpostisi ladataan palvelimelta yhteen laitteeseen. Jos tarkistat sähköpostin useilla laitteilla, sinulla on kopiot ladatuista viesteistä etkä näe muista laitteista lähetettyjä viestejä. Toisin kuin POP, IMAP sallii sähköpostiohjelmasi päivittää viestit palvelimella, joten jos poistat viestin, se poistetaan palvelimelta, eikä sinulla ole kaksoiskappaleita. Koska sähköpostisi on kuitenkin tallennettu IMAP -palvelimelle, vain viestit synkronoidaan sähköpostiohjelmasi kanssa.

Exchange estää nämä rajoitukset, koska sähköposti, yhteystiedot, kalenterit ja muut tiedot synkronoidaan asiakkaiden ja laitteiden välillä. Voit myös jakaa asiakirjoja ja kalentereita nopeasti tiimillesi.

Onko sähköpostiohjelmani yhteensopiva Exchangen kanssa?

Microsoft 365 -sähköpostiasi voidaan käyttää useilla eri työpöytä- ja mobiiliohjelmilla. Outlook 2013 Windowsille (versiot 15.0.4971.1000), Outlook 2016 Windowsille ja Macille (versiot 16.0.4600.1000 tai uudemmat) ja Outlook 2019 Windowsille ja Macille tukevat Microsoft 365 Exchange -asetuksia.

Jos sinulla ei ole yhtä näistä asiakkaista, voit tarkistaa sähköpostisi käyttämällä Outlookin verkkoversio . Voit jatkaa tilisi käyttöä osoitteessa email.your-domain.tld . Jos verkkotunnuksesi on esimerkiksi coolexample.com , verkkopohjaisen sähköpostiosoitteesi on email.coolexample.com .

Voit tarkistaa sähköpostisi käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa kuin Workspace Email -palvelussa.

Miten uutta lisäosaa käytetään?

Kun olet ostanut laajennuksen, saat meiltä sähköpostiviestin, joka sisältää ohjeet salasanan määrittämiseen ja sisäänkirjautumiseen. Käyttäjänimesi ja salasanasi ei tarvitse täyttää GoDaddy- tai sähköpostitiliäsi.

• Sähköpostin lisäsuojauksen osalta kaikki käyttäjät saavat sähköpostin, joka auttaa heitä kirjautumaan sisään.
  • Sähköpostiarkistoinnissa ja sähköpostin varmuuskopioinnissa vain ylläpitäjät saavat tämän sähköpostin.

Kun olet määrittänyt lisäosan, voit käyttää sitä Sähköposti & Office -koontinäyttö .

Lisätietoja lisäosien käyttämisestä on artikkeleissa, jotka käsittelevät sähköpostin lisäsuojausta , sähköpostin arkistointia tai sähköpostin varmuuskopiointia .

Takaisin alkuun