Tilinhallinta Ohje

Mitkä selaimet sopivat tuotteisiisi?

Haluamme verkkosivustojemme ja sovellustemme näkyvän täydellisesti kaikilla tavallisimmilla selain- ja järjestelmäyhdistelmillä, sekä olevan vähintään käytettäviä mahdollisimman monilla muilla yhdistelmillä.

Huomautus: Kaikissa tapauksissa JavaScript, evästeet ja TLS 1.0+ tulee sallia.

Jotta voisimme antaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivustoamme ja ohjelmistoamme koskien, tarjoamme neljän tason selaintukea:

• Täysi tuki Täydellistä tarkkuutta näkyvyyteen.
  • Käytännön tuki Käytettävissä kaikki toiminnot tuettuina, mutta ei välttämättä näy kunnolla.
  • Helposti saatavilla oleva Suurin osa toiminnoista säilyy virheettöminä käytettäessä, mutta todennäköisesti ei näy eikä toimi tarkoitetulla tavalla.
  • Estetty Ei käyttömahdollisuutta ilman siirtymistä tuetun selaimen käyttöön.

Selaimet

Täysi tuki

Suosittelemme täysin tuetun selaimen käyttöä, joita ovat viimeisimmät versiot seuraavista:

• Microsoft Internet Explorer
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari

Käytännön tuki

Tarjoamme käytännön tukea seuraaville selaimille:

• Internet Explorerin aikaisemmat pääversiot versiosta 10 lähtien

Huomautus: Jos käytät Windows XP:n kanssa Internet Explorer 7:ää, saat ehkä suojausvarmennetta koskevan varoituksen. Jos näin käy, suosittelemme Internet Explorerin päivittämistä tuoreimpaan versioon.

• Chromen aikaisemmat pääversiot
  • Firefoxin aikaisemmat pääversiot
  • Safari iPad viimeisimmässä iOS-versiossa

Helposti saatavilla oleva tuki

Tarjoamme helposti saatavilla olevaa tukea seuraaville selaimille:

• Kannettavien laitteiden selaimet, mukaan lukien Safari iOS ja Android-selain
  • Muut selaimet

Estetty

Käyttäjät eivät voi päästä sivustollemme seuraavaa selainta käyttäen:

• Internet Explorer 7

Mobiiliselaimet

Seuraavat selainstandardit pätevät vain sellaisiin verkkosivustoihin, jotka on suunniteltu mobiililaitteille. Esimerkkinä tällaisista on seuraava: m.godaddy.com.

Täysi tuki

Suosittelemme täysin tuetun selaimen käyttöä, joita ovat viimeisimmät versiot seuraavista:

• Android-selain Androidin viimeisimmässä versiossa
  • Safari iOS:n viimeisimmässä versiossa

Käytännön tuki

Tarjoamme käytännön tukea seuraaville mobiiliselaimille:

• Chrome ja Opera Mini Android-järjestelmässä
  • Chrome iOS-järjestelmässä
  • Opera Mini kaikilla nillä laitteilla, jotka pystyvät käyttämään sitä
  • Internet Explorer Windows Mobile -järjestelmässä

Helposti saatavilla oleva tuki

Tarjoamme helposti saatavilla olevaa tukea mobiiliselaimille, joita ei ole lueteltu.

Huomautus: Täältä löydät luettelon selaimista ja laitteista, jotka toimivat meiltä asiakkaittesi käyttöön hankkimiesi SSL-varmenteiden kanssa:

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia verkkosivustomme tai jonkin sovelluksemme käytössä, kokeile selaimen välimuistin tyhjentämistä. Katso lisätietoja kohdasta