Mitkä tiedostot Sivuston varmuuskopiointi (Site Backup) sulkee pois?

Voit tarkastaa, mistä tiedostoista ja hakemistoista (kansioista) Sivuston varmuuskopiointi ei tee varmuuskopiota.

1. Napsauta cPanelin etusivulta Tiedostot-alueessa Sivuston varmuuskopiointi.
  2. Napsauta Verkkosivustot-alueessa käyttämäsi sivuston vierestä Valitse hakemistot (Valitse hakemistot).

Ne tiedostot ja hakemistot, joista Sivuston varmuuskopiointi ei tee varmuuskopiota, näkyvät Poisjätettävät -osiossa. Tästä näet, mitkä näistä ovat tiedostoja ja mitkä hakemistoja:

Elementti Syntaksi Esimerkki
Hakemisto Hakemiston nimi tmp
Yksittäiset tiedostot Tiedoston nimi db1.sql
Tiedostotyypit Piste on tiedostotunnisteen lisäämä .sql

Seuraava vaihe

Myös poisjätettäviä voidaan hallita:

Toiminto Toimi näin...
Poista poisjätettäviä Napsauttamalla x poisjätettävän ruudussa. tmp
Lisää poisjätettäviä Anna Poisjätettävät -kentässä se poisjätettävä, jonka haluat luoda, käyttäen yllä olevassa taulukossa kuvattua rakennetta.