No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mobiilisovelluskaupan oston muuttaminen tai peruuttaminen

Jos ostit tuotteen tai tilauksen mobiilisovelluskaupastasi, ilmaista kokeilujaksoa ja tilausten laskutusta hallinnoi Apple App Store tai Google Play. Voit nähdä ostamasi tuotteet Omat tuotteet -sivulla tai GoDaddy -mobiilisovelluksessa , mutta mahdolliset muutokset tai peruutukset on tehtävä mobiilisovelluskaupan kautta, josta ostit tuotteen tai tilauksen.

Huomautus: Apple App Storen kautta ostettuja verkkosivustoja ei näytetä Omat tuotteet -osiossa . Käytä verkkosivuston muokkaamiseen GoDaddy -mobiilisovellusta tai hallitse tilaustasi puhelimesi sovelluskaupassa.

Saat lisätietoja tuotteiden vaihtamisesta tai peruuttamisesta sovelluskaupassa seuraavien linkkien kautta: