No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Monivaiheisen todennuksen hallinta

Kun järjestelmänvalvojasi on määrittänyt Microsoft 365: lle monivaiheisen todennuksen, voit palata MFA-asetuksiisi muuttamaan tapaa, jolla todennat sähköpostitilisi.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Anna puhelimeesi lähetetty vahvistuskoodi tai todista Microsoft Authenticator -sovelluksella, että sinulla on lupa käyttää sähköpostitiliäsi.
  3. Kun olet kirjautunut sisään, siirry Lisäsuojauksen vahvistussivulle . Voit hallita kahta osaa:
    • Mikä on haluamasi vaihtoehto? — Valitse oletusvahvistusvaihtoehto.
    • Miten haluaisit vastata? — Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon tilisi todentamiseksi.

Huomautus: Jos aiot muuttaa haluamaasi todennusvaihtoehtoa, varmista, että kyseisen vaihtoehdon kenttä on täytetty kohdassa Kuinka haluat vastata . Esimerkki:

• Kun vaihdat todennuspuhelimesta Office -puhelimeen , Office -puhelin on tarkistettava ja annettava numero on annettava.
• Jos vaihdat todennuspuhelimesta todennuspalvelusovellukseen tai -merkkipalveluun , sinun kannattaa tarkistaa vaihtoehto Authenticator or token ja valita Set up Authenticator -sovellus .

Lisätietoja

Huomautus: Vaikka me linkitämme Azureen tätä prosessia varten, tukemme Azure ActiveDirectorylle on rajoitettu. Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai tue suoraan kolmannen osapuolen tuotteita emmekä ole vastuussa tällaisten tuotteiden toiminnasta tai luotettavuudesta.