Siirrä Workspace Email toiseen sopimukseen

Jos tililläsi on useita Workspace Email -sopimuksia, voit siirtää sähköpostiosoitteen sopimuksesta toiseen. Haluat ehkä esimerkiksi siirtää sähköpostiosoitteen sopimukseen, jossa on enemmän tallennustilaa käytettävissä.

1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskukseesi. Käytä GoDaddy-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi (Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse siirrettävän sähköpostiosoitteen vieressä oleva valintaruutu ja valitse Vaihda sopimusta.
    Valintaruutu valittuna olevan sähköpostin vieressä ja vaihda sopimuspainike
  3. Valitse sähköpostiosoitteelle uusi sopimus Vaihda pakettia -kohdassa.

Huomautus: Jos valitset sopimuksen eri alueelta, kaikkien verkkotunnuksesi Workspace Email -osoitteiden täytyy siirtyä kyseiselle alueelle.

Jos yrität siirtää enemmän sähköpostiosoitteita kuin paketissa on tilaa, näet saatavilla olevat sopimukset muille osoitteille.

4. Valitse OK .