Siirrä WordPress -sivusto toiseen hakemistoon Linux -verkkohotellitililläni

Jos asensit WordPressin Installatronilla, noudata näitä ohjeita siirtääksesi sivuston toiseen hakemistoon Linux -verkkohotellitililläsi kloonatoiminnon avulla.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
    valitse Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. Valitse cPanelin aloitussivulla Verkkosovellukset ja valitse sitten Omat sovellukset -kohdasta WordPress -kuvake.
    valitse wordpress
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Kloonaa .
    valitse klooni
  6. Varmista Installatron Clone -sivun Kohde -osiosta, että valitset oikean verkkotunnuksen ja hakemiston, johon haluat siirtää sivuston.
  7. Valitse Kloonaa .