No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mukauta CashParking -verkkotunnuksiani

Vaihe 2 CashParking® -aloitussarjassa .

Optimoimme verkkotunnuksesi CashParking® -mallipohjan ja avainsanat automaattisesti, kun lisäät sen CashParking® -tiliisi. Voit muokata pysäköityjä sivujasi vaikuttamaan kävijöiden mainoksiin CashParking® -verkkotunnuksissasi tai määrittämään myyntilinkin.

1. Mene GoDaddy tuotesivulla
  2. Vieritä alas ja valitse verkkotunnustuotteiden osio laajentaaksesi sitä.
  3. Valitse Hallitse sen CashParking® -tilin vierestä, jota käytät.
  4. Valitse CashParking ylävalikkovaihtoehdoista.
  5. Valitse ruutu niiden verkkotunnusten vierestä, joita haluat muokata, tai valitse valintamerkkikuvake valitaksesi kaikki verkkotunnukset.
  6. Valitse Verkkotunnuksen asetukset > Mallipohjat .
  7. Mukauta verkkotunnuksesi asetuksia valitsemalla sopiva välilehti uudessa ikkunassa:
    • Mallipohjat : Esikatsele verkkotunnuksissasi näkyvää mallipohjaa. Tällä hetkellä emme salli muutoksia mallipohjaan.
    • Avainsanat : Anna enintään neljä avainsanaa tai ilmausta pilkulla erotettuna. Niitä käytetään tiettyjen mainosten kohdistamiseen, kuten esimerkiksi "tietokone" -toiminto tietokonepohjaisten mainosten kohdistamiseen.
    • Aikuinen : Ilmoita, saisiko aikuisille suunnattujen mainosten näyttäminen sallia.
    • Mukautettu näyttö : Muuta sitä, kuinka verkkotunnuksesi näkyy CashParking® -luettelossa ja pysäköityllä sivulla. Voit esimerkiksi vaihtaa osoitteen coolexample.com muotoon CoolExample.com .
    • Verkkotunnus myytävänä : Ilmoita vierailijoille verkkotunnuksesi myynnistä muokatulla viestillä ja linkitä lisätietoihin ostamista varten. Annetun linkin on aloitettava http: // , https: // tai mailto:.
  8. Valitse OK, kun muutokset ovat valmiit.

Verkkotunnusluettelosi yläpuolelle ilmestyy banneri, joka ilmoittaa, että verkkotunnukset on päivitetty.