Mukauta CashParking -verkkotunnuksiani

Vaihe 2 CashParking® -aloitussarjassa .

Optimoimme verkkotunnuksesi CashParking® -mallipohjan ja avainsanat automaattisesti, kun lisäät sen CashParking® -tiliisi. Voit muokata pysäköityjä sivujasi vaikuttamaan kävijöiden mainoksiin CashParking® -verkkotunnuksissasi tai määrittämään myyntilinkin.

1. Mene GoDaddy tuotesivulla
  2. Vieritä alas ja valitse verkkotunnustuotteiden osio laajentaaksesi sitä.
  3. Valitse Hallitse sen CashParking® -tilin vierestä, jota käytät.
  4. Valitse CashParking ylävalikkovaihtoehdoista.
  5. Valitse ruutu niiden verkkotunnusten vierestä, joita haluat muokata, tai valitse valintamerkkikuvake valitaksesi kaikki verkkotunnukset.
  6. Valitse Verkkotunnuksen asetukset > Mallipohjat .
  7. Mukauta verkkotunnuksesi asetuksia valitsemalla sopiva välilehti uudessa ikkunassa:
    • Mallipohjat : Esikatsele verkkotunnuksissasi näkyvää mallipohjaa. Tällä hetkellä emme salli muutoksia mallipohjaan.
    • Avainsanat : Anna enintään neljä avainsanaa tai ilmausta pilkulla erotettuna. Niitä käytetään tiettyjen mainosten kohdistamiseen, kuten esimerkiksi "tietokone" -toiminto tietokonepohjaisten mainosten kohdistamiseen.
    • Aikuinen : Ilmoita, saisiko aikuisille suunnattujen mainosten näyttäminen sallia.
    • Mukautettu näyttö : Muuta sitä, kuinka verkkotunnuksesi näkyy CashParking® -luettelossa ja pysäköityllä sivulla. Voit esimerkiksi vaihtaa osoitteen coolexample.com muotoon CoolExample.com .
    • Verkkotunnus myytävänä : Ilmoita vierailijoille verkkotunnuksesi myynnistä muokatulla viestillä ja linkitä lisätietoihin ostamista varten. Annetun linkin on aloitettava http: // , https: // tai mailto:.
  8. Valitse OK, kun muutokset ovat valmiit.

Verkkotunnusluettelosi yläpuolelle ilmestyy banneri, joka ilmoittaa, että verkkotunnukset on päivitetty.