Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mukauta jälleenmyyjäni julkisivua

Nyt kun olet luonut kaupan julkisivun, mukauta brändäystäsi ja luo ainutlaatuinen kokemus asiakkaillesi. Rakenna edelleen luottamusta yhteisöösi saumattomalla kokemuksella määrittämällä mukautettuja värejä, fontteja ja logoja kaupan julkisivulle.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Siirry Storefrontiin ja valitse Brändäys .
    muokkaa julkisivun brändäystä
  3. Valitse värivalikoima avattavasta valikosta.
  4. Valitse avattavasta valikosta Font Palette. Tiettyjen markkinoiden kävijät näkevät varalla olevan fontin merkkien saatavuuden varmistamiseksi.
  5. Lataa työpöydän logo , mobiililogo ja/tai sankarikuva kotisivullesi. Sankarikuvasi pidentää ikkunakokoja, joten se ei näy mobiili- ja tablet -sivustoilla niiden kokorajoitusten vuoksi.
  6. Kuvavaatimukset
    Tiedostomuoto SVG, PNG, JPEG tai GIF

Huomautus: Työpöydän logoja, joissa on SVG -tiedostotyyppi, ei voida näyttää sähköposteissa.

Kokoasetukset
    • Työpöytä- ja mobiililogo - Valitse pienistä, keskisuurista ja suurista kooista
    • Hero -kuva - enimmäiskoko on 1000 kt
    Kuvasuhde
    • Työpöytä - 3: 1
    • Mobiili - 1: 1

7. Valintasi esikatselevat sivun alaosassa. Päivitä kaupan julkisivun ulkoasu valitsemalla Tallenna.