Mukauta Outlookin ulkoasua verkossa

Jotta saat sähköpostiisi parhaiten sopivan, muokkaa Outlookin ulkoasua verkossa.

Valitse ominaisuus, jolla siirryt kyseiseen osioon:

Kohdennettu Saapuneet

Microsoft lajittelee tärkeäksi määritetyn sähköpostin kohdennettuihin Saapuneet -kansioon, kun taas loput viestit siirretään Muut Saapuneet -kansioon. Voit siirtyä Saapuneet -kansioiden välillä siirtymällä kullekin välilehdelle. Jos haluat mieluummin, että uusi sähköposti siirretään yhteen postilaatikkoon, voit yhdistää nämä kaksi välilehteä poistamalla käytöstä kohdennetun postilaatikon.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset .
  3. Valitse Mail ja sitten Asettelu .
  4. Valitse haluamasi vaihtoehto Kohdennetun postilaatikon alla:
    • Lajittele viestit kohdennettuihin ja muihin : Viestisi lajitellaan kahteen Saapuneet -kansioon tärkeyden mukaan.
    • Älä lajittele viestejä : Viestejäsi ei lajitella, ja kaikki viestit lähetetään yhteen Saapuneet -kansioon.
      Kohdennettu Saapuneet -kansio OWA: ssa
  5. Valitse Tallenna.
Takaisin alkuun

Tekstin koko ja välit

Tekstin koko ja välit muuttavat Saapuneet -kansiossa olevien viestien ympärillä olevaa etäisyyttä, mikä muuttaa näytöllä kerralla näkyvien viestien määrää. Oletuksena sähköpostisi asetetaan suureksi, mikä näyttää vähiten viestejä. Muuta tekstin kooksi ja väliksi pieni tai keskikokoinen näyttääksesi enemmän viestejä.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset .
  3. Valitse Mail ja sitten Asettelu .
  4. Valitse haluamasi vaihtoehto kohdassa Tekstin koko ja välit :
    • Pieni : Voit tarkastella viestin esikatselutekstiä siten, että viestien väli on mahdollisimman pieni.
    • Keskitaso : Näytä viestin esikatseluteksti, jossa on välilyöntejä.
    • Suuri : Näytä lähettäjän kuvat, liitteiden esikatselut ja viestin esikatseluteksti. Tämä vaihtoehto on oletusasetuksena.
      tekstin koko ja välit
Takaisin alkuun

Viestiluettelo ja lukuruudun organisaatio

Voit ryhmitellä viestisi keskustelun mukaan tai luetteloida ne yksittäin. Näin viestit näkyvät viestiluettelossasi ja lukuruudussa. Viestiluettelo näkyy Saapuneet -kansion vasemmassa reunassa. Kun valitset viestin, se avautuu Saapuneet -kansion oikealla puolella olevassa lukuruudussa.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset .
  3. Valitse Mail ja sitten Asettelu .
  4. Valitse haluamasi vaihtoehto kohdassa Viestin järjestäminen :
    • Näytä sähköpostiviestit ryhmiteltyinä: Yhdistä kaikki keskusteluun liittyvät viestit yhdelle postilaatikon riville. Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit valita, näkyvätkö lukuruudussa uusimmat viestit ylä- vai alaosassa ja näkyvätkö poistetut kohteet edelleen keskustelussa.
    • Näytä sähköposti yksittäisinä viesteinä : Kukin keskustelun vastaus näkyy uutena viestinä Saapuneet -kansiossa yhdistettynä edelliseen keskusteluun. Jos valitset tämän vaihtoehdon, myös lukuruudussa näytetään kukin viesti erikseen.
      ryhmitellä keskustelun mukaan tai erikseen
  5. Valitse Tallenna.
Takaisin alkuun

Lukuruutu

Valitse, missä lukuruutu näytetään, tai piilota se postilaatikostasi. Lukuruudun piilottaminen antaa enemmän tilaa viestiesi näyttämiselle ja antaa sinulle mahdollisuuden näyttää viestien esikatselut.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset .
  3. Valitse Mail ja sitten Asettelu .
  4. Alle lukuruudussa Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Oikealla : Esikatselu näkyy viestin oikealla puolella. Tämä vaihtoehto on oletusasetuksena.
    • Alareunassa : Esikatselu näkyy viestiluettelon alla.
    • Piilota lukupaneeli : Et näe esikatselua.
      Piilota lukupaneeli owassa
  5. Valitse Tallenna.
Takaisin alkuun

Viestin esikatselun teksti

Valitse, voitko esikatsella viestiä ennen sen avaamista. Esikatselun piilottaminen lisää tietosuojaa viestiluettelossasi.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset .
  3. Valitse Mail ja valitse sitten Asettelu .
  4. Valitse haluamasi vaihtoehto Viestin esikatseluteksti -osiossa:
    • Näytä esikatseluteksti : Tämä näyttää viestin lähettäjän, aiheen ja osan ensimmäisen rivin. Tämä vaihtoehto on oletusasetuksena.
    • Piilota esikatseluteksti : Tämä estää tekstin ensimmäisen rivin näkymisen luettelossa.
      Viestin esikatseluteksti, jossa Piilota valittu .
  5. Valitse Tallenna.
Takaisin alkuun