Mukauta Outlookin ulkoasua verkossa

Jotta saat sähköpostiisi parhaiten sopivan, muokkaa Outlookin ulkoasua verkossa. Jos olet esimerkiksi tottunut Workspace Email: ään, voit tehdä nämä muutokset saadaksesi samanlaisen visuaalisen kokemuksen Outlookin verkkoversiossa.

Valitse ominaisuus, jolla siirryt kyseiseen osioon:

Kohdennettu Saapuneet -kansio

Microsoft lajittelee tärkeäksi tunnistamansa sähköpostit kohdennettuihin Saapuneet -kansioon, loput siirretään Muut Saapuneet -kansioon. Voit siirtyä Saapuneet -kansioiden välillä siirtymällä kullekin välilehdelle. Jos haluat mieluummin, että uusi sähköposti siirretään yhteen postilaatikkoon, voit yhdistää nämä kaksi välilehteä yhdeksi kytkemällä pois kohdennetun postilaatikon käytöstä.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset .
  3. Jos haluat saada Workspace Email -työkalun kaltaisen käyttökokemuksen, poista käytöstä kohdennetun postilaatikon valitsin.
    Kohdennetun postilaatikon valitsin ei käytössä

Aiemmin Muu -välilehteen lajiteltu sähköposti tulee nyt näkyviin yksittäiseen Saapuneet -kansioon. Kaikki ei -toivotut sähköpostit siirtyvät edelleen Roskapostikansioon .

Takaisin alkuun

Näytön tiheys

Näytön tummuus säätää Saapuneet -kansion viestien välistä etäisyyttä, mikä tarkoittaa sitä, että enemmän tai vähemmän viestejä näkyy näytöllä kerralla. Sähköpostisi oletusasetuksena on Täysi, mikä näyttää vähiten viestejä. Vaihda näytön tummuudeksi Keskitaso tai Pienikokoinen, jos haluat näyttää enemmän viestejä.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset .
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto kohdassa Näytön tiheys:
    • Täysi : Näytä lähettäjän kuvat, liitteiden esikatselut ja viestin esikatseluteksti. Tämä vaihtoehto on oletusasetuksena.
    • Keskitaso : Näytä viestin esikatseluteksti, jossa on välilyöntejä.
    • Pienikokoinen : Näytä viestin esikatseluteksti mahdollisimman pienellä välillä viestien välillä. Tämä vaihtoehto on lähimpänä kohdetta Workspace Email.
      Kompakti näytön tiheys
Takaisin alkuun

Järjestä viestiluettelo ja lukuruutu

Viestiluettelo näkyy Saapuneet -kansion vasemmassa reunassa. Kun valitset viestin, se avautuu Saapuneet -kansion oikealla puolella olevassa Lukuruudussa.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset .
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto Järjestä viestiluettelo -kohdassa:
    • Ryhmittele keskusteluiksi : Yhdistä kaikki keskusteluun liittyvät viestit yhdelle postilaatikon riville. Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit valita, näkyykö Lukuruutu uusimmat viestit ylä- tai alaosassa.
    • Näytä kukin viesti erikseen : Jokainen keskustelun vastaus näkyy uutena viestinä Saapuneet -kansiossa eikä edellisen keskustelun kanssa. Jos valitset tämän vaihtoehdon, myös lukuruudussa näytetään kukin viesti erikseen. Tämä vaihtoehto on lähinnä Työtilan sähköpostia.
      järjestä viestiluettelo ja lukuruutu siten, että kukin viesti näkyy erikseen
Takaisin alkuun

Lukuruutu

Valitse, missä Lukuruutu näkyy, tai piilota se Saapuneet -kansiostasi. Lukuruudun piilottaminen antaa enemmän tilaa viestien näyttämiseen, mukaan lukien enemmän esikatselutietoja luetteloon.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset .
  3. Alle lukuruudussa Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Näytä oikealla : Esikatselu näkyy viestin oikealla puolella. Tämä vaihtoehto on oletusasetuksena.
    • Näytä alhaalla : Esikatselu näkyy viestiluettelon alla.
    • Piilota : Et näe esikatselua. Tämä vaihtoehto on lähimpänä kohdetta Workspace Email.
      Lukuruutu, jossa Piilota valittu
Takaisin alkuun

Viestin esikatselun teksti

Voit pienentää viestin esikatselutekstiä, joka näyttää viestin lähettäjän, aiheen ja osan ensimmäisen rivin. Viestin esikatselutekstin piilottaminen estää tekstin ensimmäisen rivin näkymisen luettelossa, joten sinun täytyy avata viesti nähdäksesi sen sisällön.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset ja valitse sitten Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Mail ja valitse sitten Asettelu .
    Postin asettelu
  4. Valitse Viestin esikatseluteksti -kohdasta Piilota esikatseluteksti .
    Viestin esikatseluteksti, jossa Piilota valittu .
  5. Valitse Tallenna.
Takaisin alkuun