Mukauta verkkotunnussarakkeet

Voit mukauttaa verkkotunnussarakkeet verkkotunnusten hallintakeskuksessa tiettyjen tietojen näyttämiseksi verkkotunnuksillesi. Voit nähdä nopeasti verkkotunnukseen liittyviä tietoja, kuten voimassaolopäivämäärät, automaattisen uusimisen asetukset ja tilan.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Muokkaa sarakkeita verkkotunnusluettelon oikeasta yläkulmasta.
    määritä verkkotunnusprofiili
  3. Valitse ruutu niiden sarakevaihtoehtojen vierestä, joiden haluat näkyvän.
  4. Ota nämä vaihtoehdot käyttöön valitsemalla OK.

Voit nyt tarkastaa nopeasti valitut asetukset kullekin verkkotunnukselle tililläsi.

Liittyvä vaihe

• Poista valintasi valitsemalla Palauta oletusnäkymä Muokkaa sarakkeita -luettelon alareunasta.