Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muodosta kotisi URL -osoite ja katso jälleenmyyjän kaupan julkisivu

Vaihe 5 Basic- ja Pro Reseller -aloitussarjassa

Perusasiat ovat valmiina ja kaupan julkisivu on valmis käyttöön! Onnittelut uudesta myymälästäsi!

Nyt ... miten pääset sinne? Kaupan julkisivusi mukana toimitetaan oletus -URL -osoite, jota sinä ja asiakkaasi voitte käyttää milloin vain. Voit myös yhdistää oman verkkotunnuksesi tarjotaksesi saumattoman kokemuksen asiakkaillesi.

1. Kaupan julkisivu on nyt julkaistu! Seuraavaksi sinun on tiedettävä, kuinka löytää se. Valitse Näytä koontinäyttö päästäksesi Jälleenmyyjän hallintakeskus .
    Näytä koontinäytön painike
  2. Valitse Asetukset s ja valitse sitten Yritystiedot .
  3. Kaupan oletus -URL on Koti -kentässä.
  4. Kun sinulla on kaupan julkisivun URL -osoite, kopioi/liitä se selaimeesi katsomaan kauppaa!
    • Mukana on myös suora linkki myymälä Support osiossa kojelautaan.