Muodosta yhteys etänä MySQL -tietokantaan Linux -verkkohotellitililläni

Ota Linux -verkkohotellitilisi tietokannan etäkäyttö käyttöön noudattamalla näitä ohjeita. Sinun on tiedettävä IP -osoite, josta käytät tietokantaa. Etäkäytön avulla voit hallita tietokantaa työkaluilla, kuten MySQL Query Browser tai MySQL Workbench .

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Tietokannat -osiossa EtämySQL -painiketta.
  5. Alle Lisää Access Isäntä vastaanottavassa -kenttään IP-osoite, josta haluat käyttää tietokantoja.
  6. Napsauta Lisää isäntä .

Lisätietoja

Etäyhteyden tietokantoihin muodostavat sovellukset käyttävät samanlaisia asetuksia. Voit tarkastella tietokantasi lisätietoja cPanelissa.

Kenttä Annettavat tiedot...
Isäntänimi tai palvelin Tietokantasi isäntänimi
Portti 3306
Käyttäjänimi Tietokannan käyttäjän käyttäjänimi
Salasana Tietokannan käyttäjän salasana
Tietokanta Tietokannan nimi