4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muodosta yhteys etätyöpöydän kautta 4. sukupolven Windows -palvelimelleni

Voit hallita 4. sukupolven Windows VPS- tai omaa palvelintasi Microsoftin etätyöpöytäyhteyden (RDC) avulla.

1. Käynnistä Etätyöpöytäyhteys Windows-tietokoneellasi.
  2. Anna neljännen sukupolven palvelimen IP -osoite ja valitse Yhdistä .
  3. Anna pyydettäessä palvelimesi käyttäjänimi ja salasana ja valitse sitten OK .