WordPress-hallinta Ohje

Muodosta yhteys omaan WordPress -hallintapalvelimeeni SSH: n (Secure Shell) avulla

Kun olet ottanut SSH: n käyttöön WordPress -hallinnan tililläsi, muodosta yhteys SSH: n kautta asiakkaan avulla noudattamalla näitä yleisiä ohjeita.

Huomautus: SSH-yhteyden tarkka muodostamistapa riippuu käyttämästäsi SSH-asiakasohjelmasta (meidän suosituksemme ovat PuTTy Windowsissa ja Terminal macOS:ssa). Lisätietoja on PuTTyn ja Terminalin dokumentaatioissa.

Ennen kuin seuraat näitä ohjeita, tarvitset nämä tiedot:

Ymmärsitkö kaiken? Aloitetaan!

1. Käynnistä SSH-asiakasohjelma.
  2. Anna SSH-yhteyden muodostamista varten isäntäsi (verkkotunnuksesi tai IP-osoitteesi) ja portti 22.
  3. Anna kysyttäessä ensisijainen FTP-käyttäjänimesi ja -salasanasi.

Huomautus: Tarjoamme tietoja joidenkin kolmannen osapuolen tuotteiden käytöstä. Emme kannata kolmannen osapuolen tuotteiden käyttöä tai tue niitä suoraan, emmekä ole vastuussa kyseisten tuotteiden toiminnoista tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.