Muokkaa AAAA -tietuetta

Muokkaa DNS -vyöhyketiedostosi AAAA -tietueita, jos sinun on tehtävä muutoksia nykyisiin asetuksiin. AAAA -tietueet osoittavat 128 -bittisiin/IPv6 -osoitteisiin, jotka on esitetty kahdeksana neljän heksadesimaaliluvun ryhmänä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse verkkotunnuksesi päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse vyöhyketiedosto valitsemalla Hallitse DNS : ää.
  4. Valitse Muokkaa muokattavan AAAA -tietueen vierestä.
  5. Muokkaa AAAA -tietueesi tietoja:
    • Nimi : Tietueen isäntänimi. Kirjoita AAAA -tietue pääverkkotunnukseesi kirjoittamalla @ tai anna etuliite , kuten mail .
    • Arvo : IPv6 tietueellesi. Yleensä tämä on verkkohotellitilisi IP -osoite. Esimerkiksi 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 on kelvollinen IPv6 -osoite.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. Päivitä asetukset valitsemalla Tallenna.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.