Muokkaa aliverkkotunnusta

Muokkaa aliverkkotunnustietuetta DNS -vyöhyketiedostossasi . Aliverkkotunnukset käyttävät verkkotunnuksen etuliitettä, kuten blogi .coolexample.com , A -tietueena osoittamaan IP -osoitteeseen. Jos haluat muokata verkkotunnukseen osoittavaa aliverkkotunnusta, sinun on muokattava CNAME -tietuetta .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen muokkaamista varten Muokkaa muokkaamasi A -tietueen aliverkkotunnuksen vierestä.

Huomautus: Etkö pysty muokkaamaan tietuetta? Tarkista nämä asetukset tai tuotteet:
    • Omistatko hakukonenäkyvyyden? GoDaddy-oppaamme voivat auttaa sinua tietueen muokkauksessa.
    • Onko uudelleenohjaus käytössä tämän verkkotunnuksen kohdalla? Poista uudelleenohjaus, jotta tietuetta voitaisiin muokata.
    • Onko verkkotunnus yhdistetty jonkin kolmannen osapuolen sivustoon (esim. Squarespace tai LinkedIn)? Vieraile kyseisessä sivustossa yhteyden katkaisemiseksi tai poista yhteys, jotta tietuetta voitaisiin muokata.
    • Onko sivustosuojauksen palomuuri kytketty päälle? Muokkaa IP-osoitteesi verkkohotellitilisi oikeaksi IP-osoitteeksi.

4. Muokkaa A -tietueen aliverkkotunnuksesi tietoja:
    • Nimi : Aliverkkotunnuksen isäntänimi tai etuliite. Syötä esimerkiksi blogi luodaksesi aliverkkotunnus blog.mycoolnewbusiness.com sivustolle coolexample.com.
    • Arvo : Aliverkkotunnuksesi IP -osoite. Tämä on yleensä verkkohotellitilisi IP -osoite.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  5. Päivitä asetukset valitsemalla Tallenna.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.