No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muokkaa aliverkkotunnusta

Voit muokata aliverkkotunnustietueita DNS -vyöhyketiedostossasi verkkotunnuksessa, joka on rekisteröity GoDaddy -palvelussa. Aliverkkotunnukset ovat verkkotunnuksen etuliitteen tyyppi, kuten blogi .sivustosi.com , joka käyttää A -tietuetta IP -osoitteeseen osoittamiseen. Jos haluat muokata verkkotunnukseen osoittavaa aliverkkotunnusta, sinun on muokattava CNAME -tietuetta .

Voit katsoa lyhyen animaation tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Napsauta DNS -hallinta -sivulla sen tietueen vieressä, jota haluat muokatamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake.

Huomautus: Etkö näe kynäkuvaketta? Tarkista nämä asetukset tai tuotteet:
    • Omistatko hakukonenäkyvyyden – Ota yhteyttä asiakastukeen
    • Onko verkkotunnusten välitys käytössä?
    • Onko verkkotunnus yhdistetty kolmannen osapuolen sivustoon (esim. Squarespace tai LinkedIn)? Katkaise yhteys käymällä kyseisen sivuston kautta.
    • Onko palomuuri otettu käyttöön Sivustosuojauksessa? Muokkaa IP -osoitettasi

5. Muokkaa kenttiä tarpeen mukaan:
    • Isäntä: Isäntänimi tai etuliite aliverkkotunnukselle. Kirjoita esimerkiksi blog luodaksesi aliverkkotunnuksen osoitteelle blog.yoursite.com.
    • Osoittaa kohteeseen: IP-osoite, jonka määrität kohteeksi isännälle. Tämä on yleensä sen verkkohotellitilin osoite, jossa aliverkkotunnuksesi verkkosivusto sijaitsee.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusarvoisesti TTL:n arvoksi määritetään 1 tunti.
  6. Tallenna muutoksesi valitsemalla Tallenna.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Näytä, miten tämä tehdään...

muokkaa aliverkkotunnuksen tietuetta